Tetovaže

1. ТИ СЕ ТЕТОВИРАШ!

2. Dok ja ukapiram ko je Panzerfaust...
    EDIT: Ukapirao. 'Aj' nema veze. lol

3. Е, ти ''рукави'' што помињете, пра'о готивна ствар. Био сам у једном локалу у Санкт Петербургу гдје и менаџерке и све конобарице имају тетоваже у том фазону. И још обучене у неке кратке црне хаљинице... Ух, празник за очи. Кад ми донесе кафу, преписао бих јој кућу.

4. Kad vidjo facu ovdje, ocekivao sam da pise "Istetoviracu kandilo kad budem apsolvent"...

5. e ja sam planiro uraditi albatrosa na plećki, al' još nisam 100% siguran... nemam baš leđa za veću sliku, inače bih je uradio preko cijelih leđa

6. meni padalo na pamet da kad doktoriram istetoviram negde plocicu jednog wireless receivera sto sam dizajniro :) nesto na ovu foru (nije ovo to, lepse izgleda, ali na tu foru):

http://www.aircommandrockets.com/images/FC_1_5/PCBV1_5.png

al necu

7. ja 'oću, al' neću reći šta :)

8. Ja ću na čelu da istetoviram rečenicu "Ja jebem".

9. Kad vidjo facu ovdje, ocekivao sam da pise "Istetoviracu kandilo kad budem apsolvent"...

Ахахахах, сјајна идеја :Д

Јебига, ја их нећу радити што не значи да не готивим кад видим с укусом одрађену тетоважу. Поготово, овај ''рукав'' фазон. Не ЈНА и то :))

Можда урадим на карини да се виде слова W и Y као онај нигер из вица, па кад ми се дигне да лијепо пише у потпуности welcome to jamaica, have a nice day.

10. Naravno,najveće sranje su bile one tetovaže JNA sa godinom ili datumom.Dan-danas vidim nekog matorog šljokadžiju sa takvom tetovažom.

То је једина права што каже Кизо, јебига више не може да се уради "легално" ал и даље имам туш код куће па ћемо видети у будућности колико ћу бити луд лолололо
    ЕДИТ: И да, ЈНА тенак у пичку материну што је то добра тетоважа...

11. Ako neko želi da se tetovira ima lepo magazin "Tatooo" da gleda za uzorke. Sad video u izlogu sinoć, ima ladno za sve magazin...

12. Безвезе је то шарање тела. Признајем да сам се некад палио на то, али сад...јок.
    По дифолту служи са курчење и ''показивање'', што је геј.
    Опет, не видим да би имала сврху да не служи управо томе.
    Нешто дискретно може бити кул. Никако врат, шака, подлактица, изнад, испод и на дупету или слично...Јапанска/кинеска слова никако. Змајеви и ''косачи'' никако. По ногама никао...хм, шазнам.

13. Можда урадим на карини да се виде слова W и Y као онај нигер из вица, па кад ми се дигне да лијепо пише у потпуности welcome to jamaica, have a nice day.

А Фацо шта ако ови из Владе направе срање и почну да се мешају у Цркву, па забране поповима да јебу и да се жену? Ви'ш да оће и Божић да нам помере на 25. децембар...

14. Какве то има везе с мојом тетоважом на карини?

15. Па шта ће ти тетоважа кад не мош да је показујеш? Ако вам забране рибе и то, радоваћеш се да се цела види само кад будеш имао 70 година и схватиш да још можеш без Потенцијала ил тако нечег лолололо

16. Kolko su gej ti rukavi, jebo vas bekam i ostali pozeri. JNA rulz

17. ЛОЛе, замонашићу се и показивати малољетницама које буду долазиле у манастир са ексурзијом лолололо

18. Само пази да се информишеш о манастиру немој у Хиландар ил тако нешто тамо женама не дају па ти чаба сав труд лолололо

19. ja dosla samo da se zapljunem al vidim da me je dankan vec zapljunuo.
    Fala :)
    evo, posto niko ne kaci slike, ja cu da okacim. al ne moju!
    smatram da je ovo jedna od najbolje uradjenih tetovaza koje sam videla i bas mi je drago da polazem autorska prava na sliku (slikala sam tetoviranu ruku cimera, ja licno, mojim aparatom) :)
    http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/167058_495358662262_531752262_6286552_4280138_n.jpg

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.