Сатанисти - овде и сада

1. Који се покаже спремнији за сарадњом ?

2. Шта ћеш да радиш када те преплаве хорде бендова запомажући: Пиши о нама, о нама, о наааамааа... ? :)

3. au, koliko provokacija u zadnjih stopedes't postova. ukratko rečeno, sve su to budalaštine. to što je neko homofobičan do koske, i ima potisnute fantazije da ga horde fegeta saleću po skrovitim mestima dok se saginje da pokupi ključeve, i što ga prcaju Fredi Merkjuri i ostala ekipa u vlažnim noćnim morama, i još citira Stari i Novi zavet u svoju odbranu, a onda za sve optužuje muziku koja ga plaši i ugrožava...... pa majku mu, većina tih narkomana i razvratnika su fenseri koji slušaju narodnjake i nisu čuli ni za 10% navedenih. O čemu pričamo? Na kraju ćete ukapirate da je Ceca Šejtan incarnate, a da nečastivom osim silikona i naduvanih sisa samo još bolje pristaje mantija. :P bigoti!

4. Ceca je Šejtan??? Kako mi je to promaklo??? Idem da izvršim harakiri.

5. Ужасно ОНИ су свугде, у вашим ормарима, испод кревета, крију се у тавану, само чекају да искоче и силују вас !

6. ЈЕСТЕ ИСТИНА ! Моја кева изубила цигаре због њих !

7. Nooooouuu!!! Not the cigare!

8. Hm... a da nije čika Alchajmer sakrio cigare negde u kući...

9. Није он, сигуран сам да су ОНИ !

10. Šta ako je baba od koje moja keva kupuje sir na pijaci, jedna od NJIH? Jesam li i ja jedna od NJIH pošto jedem NJIHOV sir?

11. Не само си ЊИХОВ присталица !

12. Neeee!!! Da izvršim harakiri?

13. Немој, само се побуни од зла ! Иди у Цркву, облачи се у шатор, не дозволи да те грех обузме !

14. Ех да Хипнос, у случају да ме заиста обузму бендови и крену да моле за песме 'најмићу људе да реше проблем.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.