Сатанисти - овде и сада

1. Наравно Хипносе и она је хардкор.
    Мирјана ајд' важи заједно ћемо да отерамо Марину Туцаковић са тржишта.

2. Onda odmah moramo da počnemo da radimo na novom hitu! Predlažem da se zove 'Curi Mast'

Be aware Tucakovićka!!!

3. Како напредујете?

4. Go, Gamby, go!

@Mirjana
    Сјајно......

5. Тако је Мирјана ! Има лове до крова да буде...

6. A šta ako je krov nizak?

7. Немој да спамујеш сад Мирјана, него ко је Кинг Дајмонд да ми неки појасни ?
    Википедија неће да ми се отвори.

8. TI NE ZNAŠ KO JE KING DAJMOND??? Pa, ne znam ni ja.

9. Хипносе тај ти је најгори сатаниста... Језа ме подуватила...

10. Brate. Gledala sam ovo sto puta i tek sad provalila šta kaže na kraju.

11. http://www.youtube.com/watch?v=hwSrq6eWfAM

Јој! Ово је антологијски клип! :)))

12. zena smatra da je bolje da ostanu u depresiji! xD a ne zna da je ona jedan od izvora te depresije :)

13. Ој Сатано, сатано - има да те спемујемо....

http://www.youtube.com/watch?v=aG0vc96esOc

14. Imam jedno pitanje - interesuje me, ako su većina metal muzičara ateisti ili agnostici ili uopšte nekakvi freethinkers koji se bore protiv religije i njene opresije, zašto su onda toliko opsjednuti satanizmom i zašto toliko često koketiraju sa đavolom i zašto ubacuju toliko satanističkih elemenata u svoju muziku?

Da su zaista ateisti, vjerovatno bi i satanizam odbacili kao čistu legendu i izmišljotinu i ne bi se uopšte toliko bakćali oko religije i naročito mitologije. To im je druga opsesija - paganska mitologija. Ako su to samo legende i budalaštine, zašto to toliko potenciraju u svojoj muzici?
    I takođe okultistički simboli, koji će im to?

Ako je njihov cilj zaista samo borba protiv religije, zašto to ne čine kao što su to činili recimo ljudi koji su otvoreno bili ateisti i kritikovali religiju npr. Ludvig Fojerbah, Karl Marks, i ostali?

15. Заблуда је да већина метал музичара нагиње ка сатанизму и да су атеисти. Штавише, има оних који су врло религиозни.

Наравно, има и сатаниста, али то ће боље да ти објасни неки блекер, ја то много не слушам.

Иначе мислим да је то тежак позерај и ту нема искрености. Иако се многи декларишу као сатаниси, код њих нема ни С од сатанизма.

С друге стране, у металу, као и у року уосталом, постоји тај елемент шока. Ниси рокер ако мало не шокираш публику и ако ниси мало девијантан (зато кажем да извођачи попут Брајана Адамса, кога воле маме и тетке, не могу никад да буду рокери). Металци су ту шокантност уздигли на виши ниво. Е сад, некад је, као што рекох, чист позерај, а неки стварно верују да тиме могу да изазову ефекат катарзе код публике.

16. Mhm, Brajan Adams. Išao sam na koncert u Hali sportova ( jea rajt, imao kartu za dž i išao sam protiv svoje volje :P) i zamalo nisam zaspao. Trgnuo me rif iz Summer of 69. :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.