U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Neša ponovo moderator, čestitam.
Al' je Jurodivi penzionisan.
black_hole postade moderator.
Black_hole iz the WinRAR. :D
Честитке, Блек Хоул! :)
Sad će sve loše definicije nestajati brzinom svetlosti u crnoj rupi. :)
Čestitke, black hole!
Hvala, Barra, Džimi i Predraže, obećavam da ću biti dobar mod:). Kaizene, tebi se ne zahvaljujem :).
Promotion! Čestitam Hol, zaslužio si! Biće od tebe mod. :)
Bravo, Blacky! Očekujem spadanje listića svakog časa :-)
Tako je, Inso, samo gola istina je prava istina, spadanje u najavi :). A sad, nemoj da te banujem zbog prvokacije moderatora, znaš li ti ko sam ja :D.
Hvala, Džoni.
Banuj, banuj me, banuj Stojane
Skini ovaj postić, defkica nek' ostane :-)
Ova Insolent je nečuvena! Samo traži đavola :DD
Te felicito, Black! Uništio si dobro zezanje :(. Sad ćeš da se uozbiljiš :(. Al' ajde dobro, nek ti je sa srećom :DD
Koje iznenadjenje! A ja očekivao da rockangel postane mod... Sad sam razočaran malko. :)
Čestitam BH.
evo ga progovorio i blek hol
Тако смо га програмирали севасте, ради као Докса:)
A taman sam ga zgotivio, eh... šta ti je sudbina. Ništa black hole, nek ti prenesu suborci moderatori kake ćeš muke samnom imati...eh...
:)
Čestitam.
Мотика и crying knife су нови модератори. :)
Idemo u "okopavanje i sečku"-a kome se kuka, tu mu je i motika...taman sam hteo mirno da odem sa sajta, kad ono-nova podela uloga....
Ima li neki alat da nije mod?
Motika,noz,asov,lopata,grabulja :)
Svaka cast!Cestitke..
#Sad imamo lepu armiju modova :) 15 komaTa
Ne mogu nam nista ni dupli nalozi ni hackeri ni spameri ni hejteri..
Motika je mod?!
Pobogu, uspeo je...
Inače, krajing najf - Svaka čast!