Da poster prvo pregleda komisija pre nego što se pusti u javnost

1. А што не би лепо људи престали да разглабају о системима одабира и другим глупостима, него се лепо окрену писању КВАЛИТЕТНИХ дефиниција/прављењу ДОБРИХ постера, и свима лепо? Ако су дефиниција или постер добри сигурно неће остати у запећку. Реално.

2. Zato što ovako na momente izgleda kao da se postiže suprotan efekat od željenog.

3. I onda kad se puste ovakvi posteri pitate zašto se reaguje?

http://vukajlija.com/zabava/posteri/127517-bez-komentara

4. А ниси се запитао да ли је можда било доконих модератора на сајту? Промакне ту и тамо нешто. Хајде, не млати више, и искулирај, попиј пиво, пиши дефиниције, или спавај. Мојне да се једиш толико, не ваља. :)

5. Ma ne jedim se, nego je stvarno poster toliko besmislen (za Vuku) da je naprosto presmešno da je neko odlučio da ga pusti na naslovnu.
    A nisam od onih koji su u fazonu "ua moderatori", jerbo sam i sam mod i admin na nekoliko foruma, znam kako je, a plus ionako svi sve radimo iz dobre volje i zabave, a ne za pare...

6. Свету се не може угодити.

7. Ovo je predlog, koji je usvojen i ostvaren. Zašto ova tema još nije zaključana?

Ako ćete da se žalite na novi sistem, imate sijaset tema za to.

8. УКИНИТЕ ЧЛАНОВЕ!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.