Novi moderatori penzioneri i izbori

1. НАРАВНО ДА НИСТЕ ВИДЕЛИ ДА СУ ЉИЖ И КОРЛЕОНЕ ПОСТАЛИ МОДОВИ!
    ТОЛИКО СЕ ПРИЧАЛО О ГЕЈ ПАРАДИ ДА СЕ НИШТА ДРУГО И НИЈЕ ЧУЛО!

2. Hahaha, nije Ljiž postao mod. Samo je editovao sliku. :)

3. Evo i ja se pridružujem čestitkama. Želim ti dug vek, još viši rang i uz to još puno velikih sisa za mešenje :DDD

4. Korleone, čestitam, i da na četu kačiš slike čednica sa crvenom kosom. :)

A Ljižanin je pobedio sa fotošopom :))

5. Хвала,хвала...:)
    п.с. и ја сам то качио пре пар дана, само је испод Модератор писало ситним словима (из сенке)

6. korleone cestitam,a ljizu cu cestitati kada se vrati na kopno opet,sada ne vredi jer nece videti :)uglavnom,da budete vi nama dobri moderatori i bez mucki (cak i kada su u skladu sa propisi :))

7. Slaže ti se uloga moda uz novi avatar, deluješ veom zajebano :)
    Čestitam na unapređenju i žalim za tobom kao autorom jer nema se dovoljno vremena za čišćenje tuđeg smeća i vabljenje stvaralačkim radom :D
    ali snaći ćeš se već nekako samo ti neću oprostiti ako ne budeš i dalje hotovao sa nama bludnicima :D

8. :)))) добро је чути користан савет од пензионера. Биће радова и даље, а за хот није проблем:П

9. E, jbg... Ode i Korle u modove.

10. Korleone,jebiga,svima je poznato da ja baš ne volim modove.A taman si mi se počeo dopadati...

11. Karleone mod OMFG! jos samo ja da postanem mod pa da padaju zabe sa neba...

12. Džimi više nije mod?
    :češka se zamišljeno:

13. Zašto, bre? Pa nije bio ni 2 meseca.

14. Svojom voljom. Zaboravih ovde da napisem.

15. E Dzimi, sad ides na zasluzen odmor... :)

16. @kaizen: Isto si zaboravio da na registu izmenjenih nadimaka napišeš da je dusan345 promenio nick. :)

едит: сад се види:)

17. I mali prst je vraćen međ' modove, što je prvi slučaj da se neko iz penzije vrati među modove.

Damn... nekako sam se nadao da ću ja da budem prvi koji će da se vrati. :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.