Šano... kako i nakon toliko pokušaja nisi shvatila da ne možeš samo da se prijaviš za moda? Treba ti lična karta na uvid, državljanstvo, izvod iz matične knjige i potvrda iz zdravstva. A da, između ostalog treba i neki moderator da te predloži, a da se ostali slože. Ali, verujem da ti sve ovo znaš.
moja zelja izlazi van okvira ceta i sada zvanicno kazem:htela bih da se prijavim za moderatora.mislim da ispunjavam uslove..tj.nadam se da da.kad budete razmotrili moj predlog molim vas odgovorite mi
Ćale me je sexualno zlostavljao kad sam napunio 5god., a keva zaključavala u špajz ako ne pojedem sve iz tanjira.
Uveren sam da u potpunosti mogu ispuniti očekivanja i obaveze koje ovo mesto zahteva i da ću svoje dužnosti obavljati savesno i pedantno.
Sa nadom da ćete moju molbu pozitivno rešiti,
unapred zahvalan Zli.
Ja cu se ovog puta susdrzati od kandidature,jer cekam povoljnije uslove(i za mene i za clanove,trenutno im nije potreban sok tretman).:D
Don Vito, čestitke...!!!
( mada mi je realno baš nebitno ko su modovi na ovom sajtu :)))
па наравно, није деведесет трећа:) па да носимо пендреке
E, da, Korleone, čestitam, sad si mafijaš sa titulom =)
@barakuda:
nije prvi slucaj da se neko vrati medju modove mali prst. prvi je, koliko ja znam bio abraksus...
Eh, da. Abraxus je ipak bio prvi. Hvala za podsetnik.
Prijavljujuem se za moda!Stekli su se povoljni uslovi za mene i za clanove!:D:D:D:D
Šano... kako i nakon toliko pokušaja nisi shvatila da ne možeš samo da se prijaviš za moda? Treba ti lična karta na uvid, državljanstvo, izvod iz matične knjige i potvrda iz zdravstva. A da, između ostalog treba i neki moderator da te predloži, a da se ostali slože. Ali, verujem da ti sve ovo znaš.
moja zelja izlazi van okvira ceta i sada zvanicno kazem:htela bih da se prijavim za moderatora.mislim da ispunjavam uslove..tj.nadam se da da.kad budete razmotrili moj predlog molim vas odgovorite mi
И ја се пријављујем за модератора. Сматрам да испуњавам све техничке и визуелне услове и да ћу добити подршку осталих чланова.
Ja se prijavim a vi ako hocete,hocete ako necete nema veze!
Al da znate da me imate u vidu!:D
O Bogo moj... Prijavljuju se za moderatora... Kao kad bi se u skoli prijavljivalo da budes redar. Zamisli, trazis obaveze. Cudan neki narod.
Ја сам баш волела да будем редар!
Deja vu.
I ja se prijavljujem za moderatora.
Ćale me je sexualno zlostavljao kad sam napunio 5god., a keva zaključavala u špajz ako ne pojedem sve iz tanjira.
Uveren sam da u potpunosti mogu ispuniti očekivanja i obaveze koje ovo mesto zahteva i da ću svoje dužnosti obavljati savesno i pedantno.
Sa nadom da ćete moju molbu pozitivno rešiti,
unapred zahvalan Zli.
ne kapiram zasto se izvrgavaju ruglu ljudi koji se prijavljuju za moderatore,ali ok..
Emilijeta :
A ko izvrgava ruglu ljude koji se prijavljuju za moderatore ?
ovi poslednji postovi su mi tako izgledali samo..ako nisam u pravu,izvinjaavm se,moja greska onda
Emilijeta :
Ma ok.
Sama tvoja reakcija je dovoljna da se skapira da nisi za moderatora.
(Predizborno klanje...ovo-ono,prljav ves itd...nema ljutis.I ja se kandidujem kao i ti, konkurencija).
:)
ne znam koja to reakcija..?rekla sam sasvim normalno ono sto sam rekla..ma stavise bila sam fina!a ne moram da budem :)