Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Дефиниције које по први пут видим су ми већ оцењене, односно не могу да оценим. Дешавало ми се то пре и опет је почело да се дешава. Зашто то?
Sebe ne mo'š da ocenjuješ, ako na to misliš.
Verovatno deliš IP adresu sa nekim. Dešava se to.
još ako koristiš vajerles...
Не, не мислим то. Туђе дефиниције су ми већ оцењене а први пут их видим.
Odgovorio ti je.
Deliš IP sa nekim ko je glasao za te definicije.
па нема алцхајмера...
Јел због тога не мож да се гласа са више налога? (Није да сам пробао него некад читам и оцењујем са другог кад ми багује Годзила, па сам на Хрому и кад се вратим оцењене су)
Zbog toga.
А како је могуће делити ИП адресу са неким. Не разумем се претерано у те ствари, први пут чујем за тако нешто.
И хвала за одговор.
Па Пушкицње јел имаш буразера или сестру са профилом овде? А да користите исти комп?
Да, Пеки д џем ми је старији буразер. Можда због тога?
Па да због тога је лололололо Ако не зајебаваш онда си могао уживо да га питаш... И није само зато што је модератор него зато што сајт препознаје то као да си му дупли па да не би било дуплих, тродуплих гласова...
Стигла те клетва од ових што им је Пеки побрисао постере.
Аха, контам. Фала ви. Ма лута данас цео дан некуда, никако да га видим.
Hahah, kul. :)
Дај не сери. Како је Пеки старији од некога?
лолололололололололо + и *
Фино, Дотеру. Он је дошао на овај свет пре мене, те је на тај начин старији. Просто.