Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ovako uzmimo u obzir da ljudi sve manje citaju definicije i ocenjuju, a sve vise posteri dobijaju na "popularnsti", dakle definicija neka LUPAM ocenjena 25:3 a poster 286:13 (primer) imam jedan predlog. Da modovi otvore novu temu, (znam da ima "predlog za NOVE i predlozite definicije") gde bi autori mogli da predlazu SVOJE definicije/postere max 1 nedeljno i da modovi odrze medjusobne kunsultacije i odlucuju o sudbine istih (ili da angazuju stare DOBRE AUTORE). Mislim da bi time oziveli malo definicije jer ako ovako uzmemo u obzir da sajt ajde i ovo lupam ima preko 40.000-50.000k reg. korisnika a samo njih 30ak oceni definiciju. To je tuzno i zabrinjavajuce. Pa vi vidite - procenite da li vredi ili ne.
Ма как'и, нема ништа од тога.
Sumnjam da ima od 40 do 50 miliona registrovanih.
I da, podržavam Džankija. :)
Epa jbg, zakljucaj onda.