Najbolesniji snovi

1. Ninka, jel' to neki homoseksualizam/incest na pomolu?

2. ćuti jebote, opet mi nije dobro kad sam se sjetio ovoga....

3. dobra tema nema sta :D
    steta sto ja zaboravljam svoje snove vrlo brzo al inace imalo bi materijala za ovu temu siguran sam....

4. Od tebe sam i ocekivao da ces se javiti ne znam zasto ako te presece nesto u po' noci napisi! :D

5. Sanjao sam da su me rastrgli vukovi. Zaista, osećao sam bol i vrištao u stvarnosti.

6. vazi vazi :D
    znam da sam nekoliko puta sanjao da jebem svjeze mrtve picke :/ ali ne sjecam se detalja jbg xD

7. Jebote, svi bre sanjaju neke pederske snove.... To mora da je neki znak:P

8. Pekky
    Sanjao sam da su me rastrgli vukovi. Zaista, osećao sam bol i vrištao u stvarnosti.

eh da, mada nije bas bolesno al sam se usro jer sam umro u snu. Ono, obicno kad sanjas takve stvari (tipa zgazi te kamion) obicno sekund prije nego sto riknes ti se budis. E pa, ja se nisam probudio i rastgle me ajkule, i ja bio tako mrtav nekoliko sekundi, bas bio trip.

9. Jednom sam sanjao da me Čkalja nabada nožem u rebra i priča mi "moram, moram, ubiće mi decu" i tu se probudim. kakva pizdarija.

10. Jednom sam sanjao da me Čkalja nabada nožem u rebra i priča mi "moram, moram, ubiće mi decu" i tu se probudim. kakva pizdarija.

a u kurac

11. Korleone tenzije od parade samo to....
    Edit: Dvajt bas pizdarija...

12. predpostavljao sam

13. Još kao klinac sam sanjao svoj najgori san, i sad ga se plašim.

Na nekoj obali jezera stojim, onako mali, sa 4-5 godina, u nekom vunenom zelenom džemperu sa kapuljačom na glavi i gledam u vodu, na površini neki beli gušter plivao i ja hteo da ga uhvatim. Ćale i keva par metara iza nešto prićaju i ne gledaju me. A ja se saginjem da dohvatim sve više i više, i samo odjednom iz vode one čeljusti ajkule izleću i čuje se 3x ono kako zubi pucaju kada se poklope. Probudio sam se i u suzama dotrčao do svojih, hteo da vrištim, ali nisam imao glasa koliko sam se uplašio.

A pre koji dan sam sanjao da sam leteo na metli, i pored mene proleću dve ''manje'' smrti. I ja slećem u zamak kog ''glavne'' smrti i lik počne da mi se žali kako su ove dve manje neozbiljne i uradi facepalm. Posle sam mu tražio da pišem pesmu o njemu, lik se skenjao od sreće.

14. Ja sam sanjao da sam vezan, prilazi mi Švarceneger sa viljuškom i nabode mi oko i pojede ga, a sve se sliva krv i limfa, a ja skupim šlajmaru i pljunem ga u facu i ja njemu isteram oko, a on počeo da plače, kad sam se probudio crko sam od smeha :D

15. Pre nekih 2-3 meseca sanjao ja da sam smuvao Vesnu (u tom trenutku sam je još muvao, ali par dana kasnije sam je smuvao) i sve super, prođe neko vreme, ja je nagovorio, odveo je u svoj stari stan, počeli da se svlačimo, sve do jaja, i kad sam krenuo da je jebem zaglavi se meni tuki, i ne može ni napred ni nazad, i onda zvali hitnu i morali da ga amputiraju... E kad tad nisam dobio srčku neću nikad!

16. A pre koji dan sam sanjao da sam leteo na metli, i pored mene proleću dve ''manje'' smrti. I ja slećem u zamak kog ''glavne'' smrti i lik počne da mi se žali kako su ove dve manje neozbiljne i uradi facepalm. Posle sam mu tražio da pišem pesmu o njemu, lik se skenjao od sreće.

aaaaaahahahahhahah koji kurac?!?! :D

17. sad sam se malo opustio kad vidim kakvih jos bolestina ima :D

18. ali ja sam nenadmašiv.....imam ih još, čuvam za kasnije....

19. Ja sinoć sanjao kako idem ulicom i smejem se, proleti golub, posere mi se u usta, a ja samo žvaćem i nastavljam da se smejem, jeeeboteee :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.