Najbolesniji snovi

1. Ja sam 2007 godine sanjao ovako: Išao je autobus Beograd-Trebinje. Ja htedoh da dođem do Slobodine raskrsnice. Zaspim. Srećom, pa me buka odmah probudila. Kad sam se probudio, onda vidim da smo već prošli stanicu. Razbijam prozor i upadam u duboki kanal kad sam skočio. Tada mi je neki zec spasao život. Onda smo pričali i pričali o raznim stvarima...

2. Sanjala sam da je počeo rat i da se svi kolektivno selimo kod Tibora. Ajd i to, nego pošto su Mađari pooštrili kontrolu granice, a treba 6 miliona da taj dan pobegne, taj beg mora proći neprimetno. I sad treba ortaku da pomognemo da pobegne, pa smo ga vezali u kereću kućicu pošto mađari prate svakog nemađara u susednim zemljama i kad je došlo vreme za polazak stiže nadrkani auto i krade psa tj tog ortaka. E sad taj ortak je alkoholičar tako da se usvinjio i preozbiljno shvatio da je ker, pa je branio kuću dok su pokušavali da ga ukradu. Al' dobro, uspeli su, ja sam ostala, bolo me kurac, gledam na tvu te srbe što su pobegli u mađarsku i oni su se pretvorili u one crnce pored autobuske, ide snimak kako oni svi spavaju u hodniku neke njihove državne institucije tipa opština.

3. Sinoc sam sanjao da sam taksista u nekom taksiju i da varam svoje preduzece zbog procenta. Kao skidam magnetom kilometrazu. A onda me ovi sa dnevne doze lepog objave kako sam prevarant i uhapse me.

4. четврту ноћ заредом сањам гајбице за малину јеботе

5. Сањам ја у Бразилу гледам реку Амазон са балкона, док преко ње прелази крдо камила које уједно нападају анаконде пречника метар дваес...

6. Sanjam neku plavusu kako se guzi i sve normalno izgledai kao ona zadigne haljinicu i pokaze picku ovim nekim ljudima ispred i ja se sve trudim ocu da vidim i ona se okrene u jednom trenutku a nema noge do kolena :S Nije strasno al je odvratno jbt

7. Сањао сам кад сам иашо у шк, како нам је наставник историје у веце, и не пушта нас да пишамо док не одговоримо историју.

8. Idem sa ortakom i kao krademo sa one pijace na zelenjaku i sad treba da pobegnemo odatle što pre jer smo pokrali bogaoca, međutim ja sam u fazonu stani, moram da piškim i piškim nasred zelenog venca onako sa onim pokradenim stvarima u rukama, ljudi prolaze, sve kul...

9. Ja sam par puta sanjao isto tako da mi se pishki, i onda kad se probudim shvatim koliko sam srecan shto se nisam stvarno upishkio. Yeahr to yeah toliko delovalo uverljivo da yeah to neverovatno

10. ja sam sanjao kako sam skočio sa neke pozide i pao na beton
    prilaze mi likovi i počinju da me tuku jer sam im kao sjebo napucani beton
    ja gledam šta, kakav crni beton, kad ono beton ima neonke raznih boja, na ivičnjake stavili neke lajsne i kao prolaze ribe a oni sjede tu i deru se i pjevaju pogledaj me mala moja

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.