Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Još ovaj i neću više, ne sme erotika lololol
Sanjam kako sam nekim kao traktorom ubio onog buraza iz prvog sna što sam postovao i on leži mrtav. I onda kao ubijem neku trudnicu, sa ogromnim stomakom, ne znam kako ali ja sam je ubio. Osećaj krivice me satire u snu, ubija jebeno. Odem i ušunjam se u kuću da uzmem pištolj da se roknem, ali to nije moj pištolj nego pištolj kakav ima moj drug, niklovana tetka. Izađem iz kuće i shvatim da sam zaboravio metke ali ne mogu da se vratim da me keva ne provali, onda se sakrijem u ružičnjak ispred kuće koji ne postoji jedno 10+ godina i čekam da keva ode na posao. A kroz ceo san me osećaj krivice satire, i tu sam se probudio jer sam shvatio da sanjam ali opet mi trebalo 5 minuta da skontam da je san i da nastavim da spavam.
pre neki dan sam sanjao kako nekia jezivi ljudi koristili moj stan kako bi pravili ono ko u ljudskoj stonozi da spajaju ljude hirurskim putem,ali ne usta-anus,nego onako u bokovima,glavama,itd pravili sijamske blizance,posebno su mog ortaka maltretirali,a srecom probudio sam se kad sam video spojene caleta i tog ortaka...inace svaki put skoro kad spavam su neki bolesni sni.
Pre mjesec dana, pošto kod mene u sobi ima tv buraz legao i dremao, ja bio za kompom...
I sad počeo on odjednom da bunca i prevrće se po krevetu, ja mu prilazim da ga probudim on skače iz kreveta (mrcina od 25 godina u punoj snazi ide nekoliko godina u teretanu) počinje da me bije najstrašnije, rasjekao me kod obrve, nos mi raskrvario totalno, rebro me i sada boli koliko me nabo, a sutradan je tvrdio da me nije pipnuo, ali da se sjeća kao kroz san da se od nekoga branio i da je sanjao neke utvare....jes da nije moj san, ali sam zbog tuđeg sna ja najstrašnije najebo!
Ja sam jednom sanjao da sam veoma stara morska kornjača i da pričam nekom kako mi je život dosadan u okeanu u koji živm već 200 godina i kao dok ja sve to pričam gledam crno beli film kako plivam kroz beskraje okeana a u pozadini se čuje narator koji priča o besmislu života u večnosti.
Ja već godinama sanjam aždahe i kojekakve gluposti.
Pre neko veče sanjam kako sedim za stolom sa svojim suprugom i kako mu pričam da sam sanjala kako sam prišla nekom ormaru iz koje su virile ljudske kosti i da sam ih dodirnula i onda sam shvatila da to sebe dodirujem. Brrrr. A onda dok sam mu to sve ispričala, spustila sam ruku na sto i ona se utopila u sto i počinje da se rasteže. Tad sam se probudila.
Često sanjam kako me hvataju nekakve nepoznate životinje, i još me ni jednim nisu uhvatile .. kad mi se malo približe, taman da me dohvate, probudim se ..
Ja sam jednom sanjao da sam pao odnekle i nabio se na neki siljak. U cmar. Tad me je probudio bol. U cmaru. Ceo dan me je boleo cmar.
Ja sam jednom sanjao da sam pao odnekle i nabio se na neki siljak. U cmar. Tad me je probudio bol. U cmaru. Ceo dan me je boleo cmar.
Hahahaha možda ti neki crnac provalio u stan. :))
Nije. Prvo sam pogledao oko sebe da me nije neko analno obljubio.
Inace cesto sanjam da me neko juri i ja bezim i bezim i bezim mamu mu jebem i pobegnem. Pre neku noc me jurila persijska vojska. Ozbiljno.
Sinoc sam sanjao da su postavili neke nuklearne bombe po celom svetu i ja se kao nasao u Uzicu i krijem se kod nekog druga u stanu. I svi izginemo u vatre. Tu se probudim.
A jesi siguran da nisi gurao svoju ruku? :)
Nikad ne guram svoju ruku. Nije higijenski. Vise volim da gurnem drsku od dzogera.
Ja retko sanjam nešto loše. I kad me neko seče tupim žiletom meni opet lepo. :)
Eto ti razlog zašto te je bolelo :)
Najuvrnutiji san koji sam ikad imao je kad sam sanjao da spavam. I samo to se dogodilo u celom snu: ležim na trosedu u dnevnoj i spavam.
San u snu. Real life Inception.
Pa to je standardno majku mu, ja sanjam kako sanjam kako sanjam i naglo se budim, ono horor stajl.
Sinoć sam sanj'o da trčim kros, svejstan da sanjam, ja izgubim i budem 5. . Onda izdavidm M60 u desnoj ruci, a u lijevoj žele zeku držim i upaljač bijeli. I onda počnem da ih rokam, sve od prvog do poslednjeg. Pička im materina brza, poslije jedno 20-ak sam se probudio
Сањао сам да ЈЕБЕМ :( фуј!
Ја све сањам ваква срања ... као паднем и онда устанем ..
http://www.youtube.com/watch?v=WbNRyxJxRVM
Сањао сам да ЈЕБЕМ :( фуј!
Hahahahahahahahaha....e stvarno je fuj.