Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Купујем курву, ружну и матору, и таман ме она одведе у неки ћумез њен нос се претвори у сатару и јури ме да ме убије...
будим се, па поново заспим...
ликови гурају двоспратну кућу и сакрију је у шуму и покрију лишћем...
будим се, па поново заспим...
спавам у кревету а он се лагано диже, лебди у ваздуху излази кроз прозор, али се задња два ногара закаче за шток од прозора и ја испаднем из кревета...
будим се, на патосу, вратим се у кревет и наставим да спавам...
Вујан, планина изнад моје куће, се преполови и из ње излази огроман плишани мајмун који се преобрази у једну моју другарицу, онако огромна, она ме хвата рукама и игра се са мном као дете са аутићима гурајући ме по путевима, на крају ме баци у неко језеро, а ја како сам аквафобичан добијем гушење и пробудим се... погледам на сат на зиду, видим касним на посао, трк облачење ово оно, кад се сетим да ја заправо немам зидни сат...погледам према кревету, кад ја тамо лежим и даље спавам, приђем, будим сам себе и...
пробудим самог себе, погледам на телефон, пола четири...а у пизду материну, реко не пада ми на памет да наставим да спавам....
e da jednom sam sanjao peting sa nekom ribom, ovo ono, probudim se , meni tuki tvrd ko ciganski lebac a ono meni mačka liže uvo lololo
ахахахахахаах
Зове ме цура, и каже како нам дете добро напредује, ја то искулирам и после пар секунди укапирам шта ми каже, значи тотално сам избацио из главе да имам дете од 2-3 године. А пошто имамо по 17 година, то дете чува њена баба.
У том тренутку се будим, скроз ознојен, хватам се за главу, и укапирам да сам са том девојком тек 5 месеци...Умало нисам умро.
Друг, другов брат и ја смо на плажи и одједном мало даље од мене стане неки огромни гуштер на две ноге, погледа ме и исплази се. И тако пар пута. Одједном следећа сцена ми на планини и ухвати овај другов брат корњачу, да ми је, и она ми се истоопи у руци.
http://www.filmski.rs/sw4i/mediaFile/9798/1344a.jpg
Па пре једно три године, после гледања филм сањао сам како сам на њиви, сам, шетам се и одједном почне ова ликуша да ме вија, ухвати ме и одведе ме у неку кућицу. А тамо је била још једна девојка исто ухваћена. И мучила нас, ко она ликуша ивицу и марицу :Д Једном сам покушао да побегнем и све као трчим полако, немам снаге и ухвати ме опет. Ја се пробудио у сузама
Ležim na krevetu i u tom trenutku dva kostura provaljuju i počinju da me traže po kući.
U tom trenutku ja ustajem iz kreveta, preskačem stakleni sto i babu koja sjedi u fotelji, radim kolut naprijed i ulazim u kuhinju. Zaključavam vrata i otvaram frižider i počinjem da jedem. Palim tv, kad ono NBA tekma i počinjem da gledam. Stvara mi se lap top i počinjem da se kladim uživo. Izlazim na vrata i odlazim na fax, gde mi neče da prime prijavu iako sam im je ubacio u sanduče. Dovode domara i on mi pali šamar i ja mu psujem mater i on počinje da cvili. Trčim do dekana i molim za poboljšanje interneta u saglasnosti sa ostalim studentima. Dekan odlazi i ne vraća se. Ulazi mi međed i počinje da se skida. Izlazim iz nočnog kluba i nalazim dva međeda kako piju pivo. Sa njima se uništim i dolazim na ručak.
Jutros sam sanjao Dr. JAnkovića jebote,a lika znam samo sa fb fotki. Elem, Jankela je bio uredno podšišan i obrijan, nači nevera, pošto je on trve metalika.Zajedno smo bili u rovu dok nam pljuštale haubice iznad glave. Spasio mi ćivot tako što se bacio ispred da ne popijem kišu metaka...Jankela..moj najbolji drugar iz vojske...
E znaš doco, da kad nekog sanjaš i taj u snu pogine, to znači da se toj osobi produžava život.
А то што неће бити пензија, нема везе, нек смо живи и здрави лолололо
Pre neki dan sam jebeno sanjao da karam neku plavušu i da mi se israla na kitu, al' smo se posle toga oprali i nastavili, majko moja!
Ретко али ретко упамтим шта сањам, али синоћ сам се јебено престравио. Лонг стори шорт, ја и два ми цимера убијамо неког лика у нашем стану хладним оружјем у пределу грудног коша. И не знамо шта чемо са телом, ја паничим склепа ће нас мурија, јебаће ме у затвору...усро се као грлица. Будим се сав ознојен и рекох ''добро је'', промених мајицу и наставих да спавам.
Auuuuu, šta vi sanjate. Ja sam imao jedan prilično zanimljiv san pre par dana. Kao idem ja sa jednom drugaricom u onom tunelu ispod Terazija i ona mi odjednom kaže: Aj me stigni, i ja krenem da je vijam po Terazijama, Tašmajdanu, sve do hrama sv. Save. Ja zapeo ko sivonja, udri šprint sve vreme, umalo nisam umro, a ona sve laganica, uvek me izbegne i tako to. I kada sam se probudio, ukapiram da me ubjaju stopala i cevanica, ko da sam trčao maraton.
Сваки пут кад се пробудим хоћу да напишем али заборавим...
To se i meni događa.
Sinoc sam sanjao da sam henddzobovao dvojicu simejlova, a da oni posle mene nisu hteli.
Сањао сам да ми је умрла баба, ћале ми јавља телефоном. А после одједном, као зове она и каже да је жива!!?? Трип јеботе
Кае било актуелно СП у фузбалу сањао сам да на отварању истог ја певам оно гомно "Вака вака Е Е" уместо Шакире. лол
Једном сам сањао себе како на неком градилишту тражим падобран! Лоло, целу јебену ноћ ја претурам по арматури, бушилицама и тим срањима и тражим падобран... ШКК?
Пре неки дан сам заспао на часу и сањао сам себе како једрм супу и пробудило ме сопствено сркање. Фала Богу да професорка није чула, ал' бих попијо бан са часа јао мени.
Jebote...preksinoc sam sanjao da sam duh i da me neka petorica jure...
Vrv si gledao Kaspera, Dzankee.
Ja sam te jurio. Gotov si!