Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Dakle, gde preporučujete kupovinu rolera u Beogradu?
Ja sam do sada dobila preporuke za "Roces" rolere, koje marke još tu igraju u prvom timu?
Vozila sam ih kao mlađa, neke nemačke. Sad mi se ponovo voze. Tipujem da su Ušće i Zemunski kej ok za te aktivnosti, gde je još dobro?
izvinjavam se na spamu :)
To ti je najbolje otprilike. :)
Kul je i na Adi.
Inače, ja sam imao neke Rollerblade.
Samo znam da su imale točak prečnika 10cm. :)
Jebu.
Da, Ada, mada mi je cim do Ade, Ušće mi je najbliže, mada me ne bi mrzelo didem na zemunski kad je lepotično vreme.
Ne znam ništa o točkićima sem da moraju da budu silikonski :)))
Otići ću u radnju i praviću se žbun :D
Na Adi je smor kad ima puno ljudi.
Ja sam vozio i po Dorćolu. :)
Pazi, što su veći, lakše ti je da voziš, logično. :)
I mnogo je brže, bolje itd.
Silikonski da budu, naravno. lolol
HAHAH
Inače, našla sam specijalizovanu radnju u Beogradu za ovakve sportove, sve za bajseve, rolere i sl.
http://www.planetbike.rs/
Ima je na više adresa, i van Beograda.
Ja sam našla divne Roces rolere, pa kome treba...
:)