Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. E jebaga, onda moramo da krademo kokoške po selendrama. :)
    Veruj mi Prank biće nas mnogo više od 35, verovatno više i od 50. Mnogo nas je Beograđana, a svi bi voleli da dođu na okupljanje. :) Još ćemo imat i goste iz Novog Sada, možda Bosne i Crne Gore. :) Olololo, biće nas dooosta. :)

Pa to da, ali ko će stići, ipak je to dan posle Vaskrsa? :)
    Biće, biće. :) Biće pičvajza. :)

2. Ne bi bio dozivljaj reme...
    moje drustvo je za jedan prvi maj imalo tako inteligentnu ideju da vrtimo gudu.
    Mi mladi, neiskusni i gladni, Ljubisav (tako smo mu ime nadeluli), spolja zagoreo, unutra krvav....epilog-kuipovali pljeskavice od logorasa pored :(

no, toje neka druga tema :)

3. Ahahahah, jebiga neiskustvo, al' ipak mislim da bi se našao neko ko zna da vrti. :) Mi tradicionalno za prvi maj bacimo neko mesište na roštilj. :)

4. A kako znamo ko će da dođe? Reme, ti spominješ nekih 40 ljudi, a ovde nas 10 učestvuje u dogovaranju....Aj neki spisak, čisto okvirno.

5. evo, ja ću dođem, sa sve frizbijem.

p.s. nato, videh na temi o sarmama da voliš paprike punjene sirom, me too, u grčkom restoranu u 27. marta imaju fenomenalne papkrike punjene fetom, mmmmmm!

6. To ću morati da probam :)
    Da ponesem badminton?

7. Editovah prvi post, tamo će biti spisak ljudi koji dolaze. :)

8. Reme, to što se ja javljam na temi i što se na kraju uvek pojavim na okupljanju ne znači da možeš da me staviš na spisak ljudi koji dolaze. Stavi me pod možda. :)

9. Reme, a ti ne dolaziš?
    :))))

10. Reme, to što se ja javljam na temi i što se na kraju uvek pojavim na okupljanju ne znači da možeš da me staviš na spisak ljudi koji dolaze. Stavi me pod možda. :)

Dobro, ajde zvanično si pod možda, a nezvanično, računam da dolaziš. :)

11. Viš Nat, zaboravih na sebe. :) Ololololo :)

12. A jesi li primetio da ovi sa "možda" spiska UVEK dođu? Obožavam ih :)))

13. Primetio sam. Nego ja bih u ove sigurne turio i Energiju, Mesalinu, Huga i Njojteka. :) Nekako su mi oni pouzdani.

14. Pa naravno, standardna ekipa. Mislim da i Borko dolazi, ali nisam 100 % sigurna, pričekaćemo da mi potvrdi.

15. E da i on tu spada. Pa da imaćemo trideset standardnih + još 30 ljudi :) :D

16. И букснееее олололол

17. Verovatno dolazim.

18. Е убаци Џонија у списак сигурних! Ја и он долазимо. ЏониБК

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.