Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. Pa ja cu da dodjem, osim ako mi ne iskrsne nesto nenadano.

2. Ja ću da dođem, eto.

3. Biće Lila, pre svega zbog pića, svako bi trebao da donese nešto. :) A i nije loše da imamo uvid u broj ljudi. :) A realno mogu da banu i oni koji se ne jave ovde. :)
    Nego kakve veze ima što su zauzeri roštilji pa 70 nam je, napravimo jedan juriš i to je to. :) A može neko i da bane oko 7 ujutru da zauzme sve to. :) Jedna mala grupica pivopija.

4. Ja sam ranoranilac i mogu da budem tamo ranije, ali da roštiljam, to neee

5. ma jok bre natnat, samo da staviš papir sa onim REZERVISANO tamo. :)

6. Ma vezaću se za njega ako treba :)

7. Vezi se lancem za rostilj i pravi se da si neka za zastitu prava zivotinja, a onda kad mi dodjemo, samo se odvezes i krenemo da pecemo delove mrtvih samlevenih zivotinja :)

8. Ma da, pis of kejk :)

9. E nisam pametan, al' valjalo bi imati nešto za has. :) Ipak ćemo ceo dan biti tamo. :)

10. Pa da, ako smo ceo dan, pogotovo sa picem, onda moramo nesto i jesti, ali sta i kako to ima vremena da se vidi.

11. Reme, bre šta ti je, pa pune su kafane i pivnice ćevapa, krompirića, girica, ko će bre da se mlati sa roštiljanjem? Aj budi realan...Ponesi sendvič :)

12. Na Adi da kupujem hranu i pice? Ni zrna zita okupatoru!

13. A može neko i da bane oko 7 ujutru da zauzme sve to. :) Jedna mala grupica pivopija.

Reme, 'de ćeš bre da na'vataš tol'ko hrane za ljude? Biće nas 30-40 komada, znači barem 20 kila mrtve živine. Piši propalo. Lepo odemo negde, jedemo, cirkamo, odemo opet jedemo, i tako. Šta ima da tupiš kurac sa roštiljanjem, ionako će većina nas biti pijana do kurca. :)

14. Reme, bre šta ti je, pa pune su kafane i pivnice ćevapa, krompirića, girica, ko će bre da se mlati sa roštiljanjem? Aj budi realan...Ponesi sendvič :)

Znam Nat. :) Al nema se para. Ima da spremim sendviča k'o za ekskurziju. Ololololo :) Ali realno i ovo roštiljanje je teško izvodljivo jer će nas biti 40-50 po mojoj proceni. :) Jedino da uvatimo svinjče-dva i da ga koljemo na Adi, al' to ne bi bio prijatan prizor za turiste. :)

15. Osim ako neko nema neku kravu ili vola viska kog bi zeleo da dovede na okupljanje, pa tamo da prikoljemo, savetujem ti da se manes corava posla :)

a pare ulozis u alkohol

16. Osim ako neko nema neku kravu ili vola viska kog bi zeleo da dovede na okupljanje, pa tamo da prikoljemo, savetujem ti da se manes corava posla :)

a pare ulozis u alkohol

Pogledaj moj post iznad. :) Dolaziš i ti? Do jaja, a u potpunosti se slažem sa svim što ste rekli na ovoj strani. Zajebano je roštiljati tamo. :)

17. Jedino da uvatimo svinjče-dva i da ga koljemo na Adi, al' to ne bi bio prijatan prizor za turiste. :)

Ima nas koji ne jedu svinjeće meso. xD
    Reme, 'de četre's pedes'? 35 plafon. :)
    Ma ponesi bre jaja!

18. @ reme- razumemo se :)
    samo ja nisam neki fan gudetine pa sam predlozila ono sto mi je srcu milo :)

19. Ima nas koji ne jedu svinjeće meso. xD

E jebaga, onda moramo da krademo kokoške po selendrama. :)
    Veruj mi Prank biće nas mnogo više od 35, verovatno više i od 50. Mnogo nas je Beograđana, a svi bi voleli da dođu na okupljanje. :) Još ćemo imat i goste iz Novog Sada, možda Bosne i Crne Gore. :) Olololo, biće nas dooosta. :)

20. @ reme- razumemo se :)
    samo ja nisam neki fan gudetine pa sam predlozila ono sto mi je srcu milo :)

Ma može šta god. Najbolje k'o Gali, da uzmemo vola i vrtimo ga na ražnju tamo. Kakav bi to doživljaj bio. :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.