Biće Lila, pre svega zbog pića, svako bi trebao da donese nešto. :) A i nije loše da imamo uvid u broj ljudi. :) A realno mogu da banu i oni koji se ne jave ovde. :)
Nego kakve veze ima što su zauzeri roštilji pa 70 nam je, napravimo jedan juriš i to je to. :) A može neko i da bane oko 7 ujutru da zauzme sve to. :) Jedna mala grupica pivopija.
Vezi se lancem za rostilj i pravi se da si neka za zastitu prava zivotinja, a onda kad mi dodjemo, samo se odvezes i krenemo da pecemo delove mrtvih samlevenih zivotinja :)
A može neko i da bane oko 7 ujutru da zauzme sve to. :) Jedna mala grupica pivopija.
Reme, 'de ćeš bre da na'vataš tol'ko hrane za ljude? Biće nas 30-40 komada, znači barem 20 kila mrtve živine. Piši propalo. Lepo odemo negde, jedemo, cirkamo, odemo opet jedemo, i tako. Šta ima da tupiš kurac sa roštiljanjem, ionako će većina nas biti pijana do kurca. :)
Reme, bre šta ti je, pa pune su kafane i pivnice ćevapa, krompirića, girica, ko će bre da se mlati sa roštiljanjem? Aj budi realan...Ponesi sendvič :)
Znam Nat. :) Al nema se para. Ima da spremim sendviča k'o za ekskurziju. Ololololo :) Ali realno i ovo roštiljanje je teško izvodljivo jer će nas biti 40-50 po mojoj proceni. :) Jedino da uvatimo svinjče-dva i da ga koljemo na Adi, al' to ne bi bio prijatan prizor za turiste. :)
E jebaga, onda moramo da krademo kokoške po selendrama. :)
Veruj mi Prank biće nas mnogo više od 35, verovatno više i od 50. Mnogo nas je Beograđana, a svi bi voleli da dođu na okupljanje. :) Još ćemo imat i goste iz Novog Sada, možda Bosne i Crne Gore. :) Olololo, biće nas dooosta. :)
Pa ja cu da dodjem, osim ako mi ne iskrsne nesto nenadano.
Ja ću da dođem, eto.
Biće Lila, pre svega zbog pića, svako bi trebao da donese nešto. :) A i nije loše da imamo uvid u broj ljudi. :) A realno mogu da banu i oni koji se ne jave ovde. :)
Nego kakve veze ima što su zauzeri roštilji pa 70 nam je, napravimo jedan juriš i to je to. :) A može neko i da bane oko 7 ujutru da zauzme sve to. :) Jedna mala grupica pivopija.
Ja sam ranoranilac i mogu da budem tamo ranije, ali da roštiljam, to neee
ma jok bre natnat, samo da staviš papir sa onim REZERVISANO tamo. :)
Ma vezaću se za njega ako treba :)
Vezi se lancem za rostilj i pravi se da si neka za zastitu prava zivotinja, a onda kad mi dodjemo, samo se odvezes i krenemo da pecemo delove mrtvih samlevenih zivotinja :)
Ma da, pis of kejk :)
E nisam pametan, al' valjalo bi imati nešto za has. :) Ipak ćemo ceo dan biti tamo. :)
Pa da, ako smo ceo dan, pogotovo sa picem, onda moramo nesto i jesti, ali sta i kako to ima vremena da se vidi.
Reme, bre šta ti je, pa pune su kafane i pivnice ćevapa, krompirića, girica, ko će bre da se mlati sa roštiljanjem? Aj budi realan...Ponesi sendvič :)
Na Adi da kupujem hranu i pice? Ni zrna zita okupatoru!
Reme, 'de ćeš bre da na'vataš tol'ko hrane za ljude? Biće nas 30-40 komada, znači barem 20 kila mrtve živine. Piši propalo. Lepo odemo negde, jedemo, cirkamo, odemo opet jedemo, i tako. Šta ima da tupiš kurac sa roštiljanjem, ionako će većina nas biti pijana do kurca. :)
Znam Nat. :) Al nema se para. Ima da spremim sendviča k'o za ekskurziju. Ololololo :) Ali realno i ovo roštiljanje je teško izvodljivo jer će nas biti 40-50 po mojoj proceni. :) Jedino da uvatimo svinjče-dva i da ga koljemo na Adi, al' to ne bi bio prijatan prizor za turiste. :)
Osim ako neko nema neku kravu ili vola viska kog bi zeleo da dovede na okupljanje, pa tamo da prikoljemo, savetujem ti da se manes corava posla :)
a pare ulozis u alkohol
a pare ulozis u alkohol
Pogledaj moj post iznad. :) Dolaziš i ti? Do jaja, a u potpunosti se slažem sa svim što ste rekli na ovoj strani. Zajebano je roštiljati tamo. :)
Ima nas koji ne jedu svinjeće meso. xD
Reme, 'de četre's pedes'? 35 plafon. :)
Ma ponesi bre jaja!
@ reme- razumemo se :)
samo ja nisam neki fan gudetine pa sam predlozila ono sto mi je srcu milo :)
E jebaga, onda moramo da krademo kokoške po selendrama. :)
Veruj mi Prank biće nas mnogo više od 35, verovatno više i od 50. Mnogo nas je Beograđana, a svi bi voleli da dođu na okupljanje. :) Još ćemo imat i goste iz Novog Sada, možda Bosne i Crne Gore. :) Olololo, biće nas dooosta. :)
samo ja nisam neki fan gudetine pa sam predlozila ono sto mi je srcu milo :)
Ma može šta god. Najbolje k'o Gali, da uzmemo vola i vrtimo ga na ražnju tamo. Kakav bi to doživljaj bio. :)