Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. Првенствено Сврш, који је дупли у најави, само још да се извали чији.

Нисам дупли. Имао сам налог, па су ме бановали на недељу дана и заборавили да одбанују, годину дана сам био банован, па сам се опет регистровао. Али најлакше је рећи дупли налог. Хајде, пошто видим да нови чланови нису добродошли у оваквим дискусијама, нећу да смарам више. Извињавам се најискреније. Поздрав.

2. Нисам дупли.

Прва реченица сваког дуплог лололо.

пошто видим да нови чланови нису добродошли у оваквим дискусијама

Нико није рекао да ниси добродошао, али то не значи да треба да дођеш и да саботираш све човече. А и чим си ти улетео овде одма', ниси ти нов.

3. непознатом човеку кажеш не сери станиславе

jaooo izviniiiii nisam znala da nećeš provaliti foru iz radovana III... jesam ti povredila osećanja? nisam mislila ništa loše... :pušta suzu pokajničku:

4. Ovo okupljanje je prilika da prestignem Fejza koji zna ceo internet... ako ovu šansu propustim za mene više života nema.

5. У новом саду је сваки правац познат :)
    Ма боле ме курци, ја нисам ни хтела да дођем на то окупљање, али ме издркало што не умеју да се организују па сам учествовала у организацији. Свеједно као и да нисам била :)
    Највећа фора је што кад нас на сајту педофили и маторе дртине отворено показују да су то, зато се нико не боји! Прихватили смо их!

6. Дражињо, тебе 'оћу да упознам! Чуо сам да пржиш буксне к'о манијак, јел су ме слагали?

7. али то не значи да треба да дођеш и да саботираш све човече. А и чим си ти улетео овде одма', ниси ти нов.

Realno, ovde je pao jedan KOBJASN! +

Međutim, nebitno da li nije ili jeste nov ukazao je na nešto o čemu niko ne vodi računa. Previše sve to dobtro funkcioniše da bi bilo istinito. Čovek nije ovde da sabotira već da ukaže na pogreške koje olako shvatate. Tripujete mnogo a proćete kao onaj ker posle dedine močuge.

IMA DA CVILITE

8. Ма боле ме курци

ллололололо јебали те курци кол'ко ово нисам чуо! Ја у НС знам само где је клуб соул и то ти је то бо'ме! А и да треба сам да кренем изгубио би се доста пута. Можда и не би, али би сигурно.

9. Е, Сврш је цар! Подсећа ме на мене кад сам био млад и луд. Ако он долази долазимо Цара и ја. Већ смо га на ПВТ врбовали као новог члана нашег екстремистичког крила.

10. Царо ја носим нож, Џони носи пендрек, на развлачење, ко воли нек' изволи. Јеби га, увек имам неку одбрану код себе, као и Џони, тако смо научени од малена!

11. hahahah super mi je kako su se sada svi uspalaprcali samo zbog paranoje jedne osobe! neee nećemo da se okupljamo, NIKAKO! šta ako dođe svrš i sve nas pojebe pa izbode!!! AAAAAAAAAAAAAAA ma ja neću više ni da izađem do prodavnice, zajebi, da me neko izbode, ma beži bre. ni na posao neću da idem!

12. Букснетина™
    Дражињо, тебе 'оћу да упознам! Чуо сам да пржиш буксне к'о манијак, јел су ме слагали?

Jel ti vidiš Buksno šta Dankan, Cara i Svrš pričaju... ne treba verovati ljudima previše, sve su to manijaci lololo

13. ЛАгали смо те, Букс... Пеђа је спортски тип. Чак и не пуши две кутије дневно...

14. ma ja neću više ni da izađem do prodavnice, zajebi, da me neko izbode,

И ја сам то размишљао. Можда набавим пиштољ, кад идем до пекаре. Ипак је нож кратак, само 32 цм.

15. Dankan, Cara i Svrš

Kakv trio jebote. Jako sam ponosan!

16. Dankane, i mene ovaj Svrš nekako podseća na tebe...

17. Caro, samo vam je Svrš falio :)

18. Dankane, i mene ovaj Svrš nekako podseća na tebe...

Да није његов дупли, помислио би да је његов дупли. лоло олол?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.