Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. Nema ovde toliko mesta za zajebanciju. Bezbrižnost je odlika lakomislenih i površnih ljudi. Definitivno je svet pun ludaka. Pre neki dan sam čito u novinama da je neki deda jebo kera pred svojom unukom.

Retardinjosi ispadaju iza svakog ćoška a u današnje vreme ići na grupne sastanke i nadati se da će doći samo kul, fini, obrazovani, čisti, da ne kradu i ne vole da siluju ljudi - je čist idijotizam!

2. Ja sam gledo kad se vozaš pedesetice peglo sa nekim likom, koji je lupao u vrata i hteo da uđe u bus van stanice. Onda je ovaj izašo i jebo mu kevu. To je, dakle, bilo na Trošarini, na uglu Save Maškovića i Vojvode Stepe. E sad, ne znam da l su to neka nerešena posla sa Vukajlije.

3. Pre neki dan sam čito u novinama da je neki deda jebo kera pred svojom unukom.

лололололо Царо, ја ћу јебати и дрво ако треба!

4. За сваки случај сексуални манијаци да га изонанишу пре окупа лоло
    Никад се не зна. И понесите дојкаре!

5. Da, Svrš jeste u pravu. Dosadašnja okupljanja su organizovana preko pvt-a. Naravno da su dolazili ljudi preko tog broja, ali oni su zvali isto one koje poznaju. Ljudi se ni na svadbi ne druže sa svim gostima, pa tako niko neće ni od nas biti u mogućnosti da se druži, sve i da želi tako nešto. Velika razlika je u tome što domaćin svadbe zna koga je zvao, i samim tim i odgovara za bezbednost događaja.
    Imam utisak da će biti revizije ovo zakazivanja.

6. Meni je sada sve jasno, hahahahaha!

7. Pre neki dan sam čito u novinama da je neki deda jebo kera pred svojom unukom.

Do jaja brate. Nikad dosadno...a ja gledo jebenog Branka kockicu smarača i još grđu "metlu bez drške"..."Fazoni i fore" jebote. Rčovanje kera je melem za oči u odnosu na ove gluposti.

Umro mi deda jebiga u 36oj od ciroze, a kera samo im'o -nije da nisam...

8. Retardinjosi ispadaju iza svakog ćoška a u današnje vreme ići na grupne sastanke i nadati se da će doći samo kul, fini, obrazovani, čisti, da ne kradu i ne vole da siluju ljudi - je čist idijotizam!

Тако је. А опет, што је најгоре, обично се за оне кул и фине људе испостави да су неки манијаци. Кад се десило да неко закоље чланове породице и да комшије кажу одувек је био чудан тип, мислили смо да је манијак. Нееееее, увек кажу како је био фин дечко.

Ja sam gledo kad se vozaš pedesetice peglo sa nekim likom, koji je lupao u vrata i hteo da uđe u bus van stanice. Onda je ovaj izašo i jebo mu kevu. To je, dakle, bilo na Trošarini, na uglu Save Maškovića i Vojvode Stepe. E sad, ne znam da l su to neka nerešena posla sa Vukajlije.

Значи ипак неко неког пегла тамо. Има наде.

9. Па кад већ питате, ја се сећам једне и нађох је на нету. Година је 98. ако се не варам, а ја поносно кажем да сам био пичка и после текме отперјао гајби. Док су моји ортаци остали и кад су видели надрогиране Радовце већина се сакрила испод неких аутомобила(били клинци 17 година, јбг) али неки су и остали. Сећам се само да је један што је остао добио циглу у главу и то од наших, јер су цигани одувек били пичке(смем да кажем, 100 година сам био на северу) и бацали су каменице из задњег реда(јер су пичке) и погађали наше људе, јер нису могли да добаце до Форса(зато што су пичке и не знају ни камен да баце).

http://www.youtube.com/watch?v=lknVlsOtmHo&playnext=1&list=PLE8BFAD33C90C9023

10. Ја мислим да ви усеравате скуп оваквим постовима. Првенствено Сврш, који је дупли у најави, само још да се извали чији. И смарају ме овакве приче због којих нећу ни доћи на крају. Јебо те живот, па јел се ви јебено плашите своје сенке или шта? Никад нисте изашли на улицу и померили се од компова не разумем?!?!

11. јер су цигани одувек били пичке(смем да кажем, 100 година сам био на северу) и бацали су каменице из задњег реда(јер су пичке) и погађали наше људе, јер нису могли да добаце до Форса(зато што су пичке и не знају ни камен да баце).

лолололололо ал' си оплео по циганима матори, а ни не знаш какви су ови са Нбг. То су те пичкице из града вероватно..

12. i još grđu "metlu bez drške"

Да, човече. Сви смо мислили да је онај Влада кул лик, као воли животиње, пас Алекс, шненокле, ово оно, а он испаде педофил - јебе буразеру сина у рч?

Можда је и јадног пса Алекса својевремено поткачио, ко зна.

13. Не знам, Букс. Знам само да су се увек тих деведесетих плашили Радоваца.

14. Ja kapiram da mi upravo sada spašavmo ljudske živote. Paranoje nikad dosta!

15. Хахахах ко вам крив кад организујете окупљање месец дана раније па имамо времена да вам усеравамо тему и саботирамо!
    Ја се управо и бојим тих који се нису од компа померили!

16. Znači ne idete na okupljana jer postoji mogućnost da banu silovetilji kerova, manijaci i navijači Rada ?

17. Не знам, Букс. Знам само да су се увек тих деведесетих плашили Радоваца.

То стоји. Они нису нормални никад били. У последње време су се и они смирили, немају зајебане клинце као пре. Ал' опет.

18. Ništa, tu su spiskovi. Ko god je trolovao ovde, neće moći da dođe. :P

19. @Мулуца Усраћу вам се у НС окупљање. лолололо не дај да те заварају лолови стварно ћу да дођем да вас гађам блатом, јенки зулу стајл и да побегнем у непознатом правцу!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.