koji jebeni tetralol Fejze :) gledaj ovako ja kao organizator organizujem da bismo bili organizovani jer dobra organizacija dovodi do toga da se organizujemo i da budemo organizovani, ako me razumeš.
Пренк Мастеру, знаш ли за ту причу? :) Написао је да се извињава зато што није дошао на окупљање, док је као разлог навео то да му мама не да да се дружи са непознатим људима. :(
Написао је да се извињава зато што није дошао на окупљање, док је као разлог навео то да му мама не да да се дружи са непознатим људима. :(
Jesam, pa? Je l' time ispadam neki glupan ili šta? Pre niko me nije ni gledao šta radim i sad odjednom kao da mi je bačena ogrlica za vrat, tačan razlog je bio jer nisam znao ni kakve su bile namere tih ljudi, a to smatram pod nepoznatim a ne izgled kao ti što misliš.
Edit: Manijače, vidiš da im je neko drmao kolevku pa se malo nakupili internet muda i krenuli da mafijaju, kontam da je neki tamo kepec.
Пренк Мастеру, знаш ли за ту причу? :) Написао је да се извињава зато што није дошао на окупљање, док је као разлог навео то да му мама не да да се дружи са непознатим људима. :(
Znam, čitao sam na nekoj temi, prevrn'o sam se. :D
Je l' time ispadam neki glupan ili šta?
Da.
Nixeloso
Ha-ha, vrlo smešno kad mi to kaže klipan koji samo malo stariji od mene. Idi pa me zameni, znam da ćeš uraditi to bolje nego ja.
Hahah, koji paradoks. (Pardon, idi gugluj da vidiš šta znači, trudiću se da ne koristim reči duže od 6 slova)
Jesam, pa? Je l' time ispadam
neki glupan ili šta? Pre niko
me nije ni gledao šta radim i
sad odjednom kao da mi je
bačena ogrlica za vrat, tačan
razlog je bio jer nisam znao
ni kakve su bile namere tih
ljudi, a to smatram pod
nepoznatim a ne izgled kao ti
što misliš.
Јесам ли ја рекао да испадаш глупан? Нисам. Само ми је комична та ситуација. Какав изглед ја што мислим?
C,c,c koji ste vi internet mafijaši, vi ste kao tu savršeni i pametni a pelene stalno zaserete i idete kod mame u krevet kad imate ružne snove, kad malo vidite šta je realnost, javite se.
može
Joj što imam neki Džihad radžistan, pola ulice dobilo halucinacije od toga. A i mene počelo da vata.
Прасе....
Eeee ljudi svako ko dolazi na okupljanje nek donese par limenki piva! Moramo nešto i da pijemo, ako me razumete.
REME PA ZAR TO NE ORGANIZUJE ORGANIZATOR! ZA KOJ SI KURAC ORGANIZATOR ONDA ORGANIZUJ JBTE!
koji jebeni tetralol Fejze :) gledaj ovako ja kao organizator organizujem da bismo bili organizovani jer dobra organizacija dovodi do toga da se organizujemo i da budemo organizovani, ako me razumeš.
deco ponesite kondome. da ih punite vodom i gađate se... lololo
Slažem se sa tobom...
Ne dolazim, nema šanse pored ovoliko obaveza i da pomislim na Beograd...
Slažem se sa tobom...
Ne dolazim, nema šanse
pored ovoliko obaveza i da
pomislim na Beograd...
Која иронија. Па ти си клинац који треба да носи кондоме и пуни их водом!
Је л ти и даље мама брани да се дружиш са непознатим људима?
OVERKILL!!!
Ha-ha, vrlo smešno kad mi to kaže klipan koji samo malo stariji od mene. Idi pa me zameni, znam da ćeš uraditi to bolje nego ja.
Ha-ha, vrlo smešno kad mi to
kaže klipan koji samo malo
stariji od mene. Idi pa me
zameni, znam da ćeš uraditi
to bolje nego ja.
Шта ћу урадити? Нико не пуни кондоме водом као ти, Ниџо! :*
šta zajebavate dečka? on nije iz BG-a, kako da dođe?
Jesam, pa? Je l' time ispadam neki glupan ili šta? Pre niko me nije ni gledao šta radim i sad odjednom kao da mi je bačena ogrlica za vrat, tačan razlog je bio jer nisam znao ni kakve su bile namere tih ljudi, a to smatram pod nepoznatim a ne izgled kao ti što misliš.
Edit: Manijače, vidiš da im je neko drmao kolevku pa se malo nakupili internet muda i krenuli da mafijaju, kontam da je neki tamo kepec.
vi ste šatro šibali po Srbiji sa 14 godina,ne?
Znam, čitao sam na nekoj temi, prevrn'o sam se. :D
Da.
Hahah, koji paradoks. (Pardon, idi gugluj da vidiš šta znači, trudiću se da ne koristim reči duže od 6 slova)
neki glupan ili šta? Pre niko
me nije ni gledao šta radim i
sad odjednom kao da mi je
bačena ogrlica za vrat, tačan
razlog je bio jer nisam znao
ni kakve su bile namere tih
ljudi, a to smatram pod
nepoznatim a ne izgled kao ti
što misliš.
Јесам ли ја рекао да испадаш глупан? Нисам. Само ми је комична та ситуација. Какав изглед ја што мислим?
C,c,c koji ste vi internet mafijaši, vi ste kao tu savršeni i pametni a pelene stalno zaserete i idete kod mame u krevet kad imate ružne snove, kad malo vidite šta je realnost, javite se.
Ne. Ne dolazim. Žao mi je.