Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. kad malo vidite šta je realnost, javite se.

Upravo si transferisao blam.

2. Ajde, mali je iskren, šta ste ga napali koji đavo? Pa šta mislite, zašto ja ne dolazim? :)

3. Pekky
    Ne. Ne dolazim. Žao mi je.

Što bre pex? ti si mi omiljeni yutjubovac lololo

4. Pekky, ima li vajde da nudim mito u vidu poštene količine piva? :)

5. Pekky ima 13 godina i ne da mu mama. Priznao mi je.
    A pustite Matrikse, to je i normalno u njegovim godinama. Bilo bi zabrinjavajuće da nema nikakve kontrole nego ide đe 'oće.

6. U jee, nisam znao da me tol'ko volite. :)

7. Da me imalo poznaješ Prank, nikad to ne bi ni pomislio. Neću nikom da se izjadam, proživeo sam više nego što vi balavci što ćete za 15 godina. Kad te ostavi otac, popljuje cela familija, leđa ti okrenu svi prijatelji i bližnji, onda možeš reći da si doživeo deo realnosti.

8. Oću da me upoznaš sa Droganom lololO!

9. Pekky
    U jee, nisam znao da me tol'ko volite. :)

Nego, nego. :)

A pustite Matrikse, to je i normalno u njegovim godinama. Bilo bi zabrinjavajuće da nema nikakve kontrole nego ide đe 'oće

'Ajde, Milice, nemoj tako. :) Nemo' šaljem preteće peveteove. :D

10. Ali zašto prenosiš na sajt svoje probleme i negativnu energiju? Ovde niko ne zna ko si, budi ovde neko pozitivniji, a te probleme ostavi za stvaran život. Zato beži ovde od tih problema, nemoj ovde da ih donosiš.

11. C,c,c koji ste vi internet
    mafijaši, vi ste kao tu savršeni
    i pametni a pelene stalno
    zaserete i idete kod mame u
    krevet kad imate ružne
    snove, kad malo vidite šta je
    realnost, javite se.

Не знаш ти ко сам ја, ја сам дечко мафија! Ја сам мафијаш и ван интернета! Кристијан Голубовић ми је узор!

Шалу на страну, видим да си већ упио сву памет овог света тако да нема сврхе даље препуцавање. Јави ми се када ти глас буде мутирао. ;) И још нешто за крај, објасни нам шта је то реалност.

12. Nixeloso
    Da me imalo poznaješ Prank, nikad to ne bi ni pomislio. Neću nikom da se izjadam, proživeo sam više nego što vi balavci što ćete za 15 godina. Kad te ostavi otac, popljuje cela familija, leđa ti okrenu svi prijatelji i bližnji, onda možeš reći da si doživeo deo realnosti.

Slušaj me bre, balavče mali. Prvo, o tome se ne priča na sajtu, drugo, nemaš ni pojma šta je iko ovde doživeo. M'rš bre tamo, u ćošak!

13. Maniak
    Oću da me upoznaš sa Droganom lololO!

Sa njom sam se video samo jedanput, prošle godine, i to na 10 sekundi dok smo se slikali. To je sve. :)

14. I ja bih Anu Nikolić, pa ništa. :)

15. И још нешто за крај, објасни нам шта је то реалност.

+

Јави ми се када ти глас буде мутирао.

Odlična!

16. u jeeeee koje sajber šibanje!

17. proživeo sam više nego što vi
    balavci što ćete za 15 godina.
    Kad te ostavi otac, popljuje
    cela familija, leđa ti okrenu
    svi prijatelji i bližnji, onda
    možeš reći da si doživeo deo
    realnosti. ТАТИЦ Ау срања. И још те банују на месец дана. Јадничак мали.

Види, ово није ни место ни време за такво исповедање. Доћи у легло спрдње и причати о личним проблемима, па дај бре, кога боли курац. Ја сам свашта преживео па се не курчим туда около већ чувам то за себе.

18. lemaja
    u jeeeee koje sajber šibanje!

Daj, Lemajo, pa makar gađaj nekom pikslom! :)

Ау срања. И још те банују на месец дана. Јадничак мали.

K'o ja da govorim.

19. ja nisam ništa preživeo još...ima vremena, mlad sam iako imam 28 godina lololo

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.