Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
desi nadzak drtino matora
Ne daaaaaaam, mada sam i ja zaboravio ko dolazi, vrti temu malo. :) a i fazon je da se ne zna. Dolazim ja, a Smarko 90% dolazi, al mi ne mogu da obećam da ćemo doneti pivo, možda nestane u procesu. Nego svako donosi po par limenki. :) znaš valjda to.
desi nadzak drtino matora
de si pajko, puška te ubila? :) dolaziš?
da da reme, naravno, svako svoju cirku. mada ja ću poneti i da jedem pošto želim da budem debela :)
daj spisak!
Nadžak ponesi jaja. Pajko ne znam ko dolazi, ozbiljan sam. Al samo važno da ti i ming dođete. Verovatno će i smarko, dolaze natnat i fejz, korleone, lemaja,električar, dotera ću valjda da nateram. :)
reme ja već...aha misliš uskrs i to, ok xD
ja isto ne znam, dolazi valjda ono detence chupavi, ja vodim enemy-ja, još reme ako dođe bez majice, meni dosta xD
Znači ne mogu da računam da ćeš mi pomoći u tegljenju. :D Beštijo!
Možeš, olakšaćemo gajbu. :)
To usput onako...:) Gledaću da dovučem što više, ipak mi je legla neka parica, potrudiću se da ne sjebem sve..:) Ipak, moram da taj prvi put dođem u velikom stilu. :)
To bre, to se ceni :)
Ajoj, kako je vas lako navuci, paljevine jedne, samo bi da pljujete. Mislim da ne vredi dolaziti i na ijedno okupljanje, pored vas ovakvih nadmenih seronja. Druge vredjate a sebe ni da pogledate. I posle se cudimo zasto nam je ovakva drzava, nisu krivi politicari nego stoka od naroda kao vi.
Hahah, mene boli kurac, ja nisam Srbin. :D
Jesmo, mi smo raja, i sad ćemo da se pokunjimo? :pokunjio se:
Nema vajde, u pravu si. ;)
o do kurca Matrikse, zvučiš kao matori radikal. :) koji ti je kurac bre. Ako ne dolaziš nemoj da jereš po temi, jeboga. Nisam te ni u jednom trenutku uvredio, a sad počinješ da smaraš. Ti si jedini koji ovde vređa. I da gledam se svako jutro dok perem zube. Mogu da ti kažem, mnogo sam lep. Pozdrav.
Ma ide mi ovaj Arei na kurac, ja mislio da je on '95 al nije, moje je godiste, jos je navukao ovog Pranka koji je isto poceo da mi kenja, a ja sam se svojim prvim postom zajebavao i pokusao da se malo nasalim na svoj racun ali oni ga preterase, necu vise ovde da postujem, da ne dozivim neki transfer od Arei-a.
Хахахахахахаха, чекај, ахахахахахахахаха! Значи ја сам '96? Хвала ти што си ме обавестио, цео живот сам у заблуди. :))
И, да. Идење на курац је обострано. ;)
Je l' si čuo brate? Navukao si me! Propalice jedna! :D
Reme objasnio!
Пранк Мастеру, није то што мислиш! Могу да објасним!
Матриксе, немој да шириш дезинформације, леба ти.
NE! Prokockao si sve svoje šanse! Kako si smeo da me navučeš?! :O
KO HOĆE DA U PONEDELJAK USREĆI JEDNOG PENZIONERA, NEKA MI KUPI EURO BLOK TABLU!!!! :-)))))