Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ja nisam ništa preživeo još...ima vremena, mlad sam iako imam 28 godina lololo
Samo sam te ček'o. :D
VI NE ZNATE KAKO JE MENI!!! KAKO JE TUŽNA MOJA SUDBINAAAAAA!!!!
joj, gladna sam....
Zar meni?! :D
Pa realno, on ima 15 godina, normalno je da mu majka zna đe je i da mu ne dozvoljava da se druži s nepoznatima.
To ne treba ođe da iznosiš jer djeluje kao da tražiš sažaljenje. Možda smo svi mi još gore peživjeli ali ne pominjemo i svi misle da nam je super.
I MOJA JE TUŽNA! CRKO MI JE KOMP, BRE! Ima li išta gore od toga!? Sažaljevajte me, molim!
Pa realno, on ima 15 godina, normalno je da mu majka zna đe je i da mu ne dozvoljava da se drži s nepoznatima.
Kad si me se odrekla. :skotrljava gorku suzu:
Pa kad je takav, ne bi me čudilo ni sa 20 godina da ga proverava.
:sažaljeva:
joj, gladna sam....
И ја. Ја не могу да постим! Ето, рекао сам! Не могу! И замрсио сам јуче, појео бечку.
mene ćale bijo, i keva me bila. bili su me.... :usamljenja suza se kotrlja niz obraz:
GOREĆEŠ U PAKLU!!! :D
Ja pojedoh rolovani ćevap, rasturi' se k'o majka...
Lemajo, nije valjda varLJačom?!
Мене је ћале бијо електродом за варење!
ma bili su me čime su stigli! najčešće mutilicom za jaja....
Mene teča odvodio jednom mesečno u šumu kad je pun mesec...sećam se nekih krsteva i obrnutih zvezda, neka žena igra u crnoj venčanici i tako to...
Buxnomaniače, hahahaha. :)
Meni stavljahu nešto na glavu, boli do kurca...
banovaće nas zbog spema lololo!
Mene si bili daskom na kojoj se meso reže.
Sad sam vegetarijanac.
Neće, jači smo od sistema!
Mene si bili daskom na kojoj se meso reže.
Sad sam vegetarijanac.
Ko te dir'o, odma' d'odem tamo s varLJaču!?
Majka. :(
Pokoj joj duši, riješila sam ja to sa njom na vrijeme. Hvala ti na podršci.
Nego...
To što ti mene ne voliš, ne znači da nije obostrano. :D
Dap.
Ja sam preživeo svako pijančenje i trežnjenje do sad, je l' se to računa? A realno Matrikse, budi optimista, svako je doživeo neko sranje pa ide dalje i zajebava se. Boli me kurac da mislim o nečemu sto godina. Bilo, prošlo ne ponovilo se. JEBI, ČITAJ, PANDANIŠI, NINČI! Imamo svi neke svoje probleme, jebiga i problemi su sastavni deo života, šta ćeš. Lolololo, e da i nikako ne možeš da pričaš da ovde niko ništa nije proživeo. Realno to ti ne možeš da znaš. A to što su te napustili prijatelji, jebiga, onda ti i nisu bili prijatelji. A odo sad da jebem, ovaj jedem, sad ustadoh, laku noć. Mwah.
ima li spis ko dolazi?
koji vam je kurac sad, šta se drkate od sabajle???
reme vrati spisaaaak :)))