Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. Au jebote, koliko ste dosadni. Sa takvim stavom nemojte da se cudite da se samo vi pojavite na Adi, a Reme i Nat obaveste iole zanimljive ljude za promenu lokacije na pvt. :)

2. Ko se bije, taj se voli. <3

3. Gamby, ponekad mi se učini da možeš da čitaš misli....

4. Јел договорено када се налазе људи?

5. DOLAZIM NA OKUPLJANJE I OVOM PRILIKOM POZIVAM SESA DA DODJE, MAKAR I BUSOM, ne mora kolima!

DA MU OBJASNIM NEKE STVARČICE

6. Kul, jeste svi rekli šta ste htjeli?
    Aj katanac.

7. Nekad nije na odmet ni da se neko ko je negde sam, ošamari dva do tri puta.

Е, ја то практикујем стално. :) И после ми увек бидне боље.

Au jebote, koliko ste dosadni. Sa takvim stavom nemojte da se cudite da se samo vi pojavite na Adi, a Reme i Nat obaveste iole zanimljive ljude za promenu lokacije na pvt. :)

Да знаш да сам хтео малопре да пустим поруку Ремету да зајебе лејмере, нека се окупе сами са собом на Ади, а остали нормални људи негде у граду. :)

8. Džimi, 'oćemo i mi da se okupimo?

9. Napravimo mi naše okupljanje! Kupimo vops i zapijemo se k'o budale :)

10. Da se nosite u tri lepe, spemujete ko one najgore trolčine koje su juče došle na sajt.

Ko hoće na pravo okupljanje narko društvo se nalazi kod kališa.

11. A JE L' ĆE DA DOĐE AURORA?

12. Није ни почело окупљање, људи се већ изсепаратисали. :))

13. A JE L' ĆE DA DOĐE ČOVJEK?

14. U pravu je elek.- 'Ajde neka neko pusti neki nezvaničan, ili zvaničan spisak, da se vidi ko sve dolazi.

15. A ko bi hteo da dođe, a neće?

16. realno, ja sam u razmišljanjima da li da dodjem ili ne. Zavisi od spiska. Ako je manje više ok dolazim!

17. A оћете правити неки роштиљ? Ако да, ја ћу онда доћи.

18. Vid ovu, odakle nam prasac od 30 kila? Znaš li ti kolko će tu bagre da bude, ima jedni drugima uši da pojedu.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.