Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ОД СПИСКА ЗАВИСИ! СПИСАК НА СУНЦЕ!
Ja bih u tu drogerašku grupu ako može.
http://www.crystalinks.com/2001monkey.jpg
Roštiljanje, ADA 2011
LOLOLOLOLO!
Spisak je bio postavljen prvih dana, al kad bagra spemuje po temi ko nenormalna, čoek izbrisao spisak. Realno ko hoće da dođe nek dođe, samo da posnese pivo.
Kakva jeftina fora da navučeš marvu u velikom broju a da se napiješ kao vo kupusar. Nije fora...
Reci koliko piva svako da donese i koliko ćeš ti doneti. Znajući te sa foruma sigurica igraš na kvarno lololo
Džimi, ščuo ti šta sam ti pričao juče, preključe ili kad već. :) računaj na to. :)
caro donesi koliko možeš. Lololo
e ljudi, a ako nastavite sa ovim sranjima preko foruma, možemo da organizujemo i neki borilački turnir na adi. Ses, cara, industrial, matrix i tako dalje. Može i kladiona neka da padne, čisto da džanki ima gde da pukne soma jura, ako ga mama pusti da dođe. Lolololo
Gambi, dobićeš pvt u roku od 4 sata, pošto me mrzi da kucam sada. :) lololololo
Ladno se prepucavate a niko da kaže EVO PENZOSU, JA TI EURO BLOK DONOSIM...U moje vreme se utrkivalo ko će starijem udovoljiti...Jebem ti omladinu...Nikakva poštovanja nema... Ima neka Fokušima sve da nas pobije....Zadnja vremena...
Ahahaha napisao sam poSnese! Koje kokoshi brate mili.
Čuo sam da tebi paše rakija, nosim litar šljive samo za tebe. Posle možeš onako narakijan da lupaš ribe po ćili i tražiš im rč.
Šalu na stranu, ja verovatno donosim kolko stane u moj mali ranac, pošto mi se ne nosi ona JNA torbekanja. Znači 6-7 komada plus Euro blok.
caro koliko god ti finansije dozvoljavaju, neće se baciti veruj mi. E ses davno reče da dolazi, mada nisam siguran. :)
Starija!
ko donosi krpenjaču za fudbalicu. :)
http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/7459039/soma-jura-na-sesa-dzankee-malopre.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Fuck-Yeah
Reme POSTROJIO!
Све би жене на роштиљање.
Mož 2 para, pobednici u finale, gubitnici u meč za 3. mesto, i konačni pobednik dobija direktan plasman za sledeće okupljanje, dok ostali moraju u doigravanje, pa kvalifikacije.
Boli me uvo, poneću za sebe i sedeću negde u ladovini dok ses briše patos sa ovim pacerima.
Njojteče u ponedeljak se u 14 h nalazimo kod stounhendža na adi. :)
Može li neko iskusniji da sastavi listu, pa da se kladimo, biće zanimljivije...
Reme, ja ne dolazim na Adu.