Па знам неке лично, само не знам да л' ће ићи! Ај онда ја ћу вас обавестити дан пре тога како ћу се обућ' на овој теми, па ме ви цимајте, оно-ово... :)
E ja cu da kradem da bih nabavio za neki dostojanstven dolazak, da ne dolazim praznih ruku, jos mi treba da sredjujem majcu! Preoznatljiv sam po kacketu na kome pise "e jbg, ne znam, nmg da ga nadjem, Switzerland ili tako nesto" i po cirkonu na levom uhu... a i imam kratku kosicu!
Čekaj, Beli, nemoj mi reći da si ti onaj lik sa onog postera "Gobleni, jer skreću pažnju sa vaše frizure", ona dva konja, naročito onaj jedan konj... :))))
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
vidiš četu manijaka i priđeš. Biće nas oko 30. A možeš i nekom broj telefona da ostaviš.
Pridješ i kažeš:"Biću kratak, ženska imaš strahovit batak". Tako je najbolje :)
Ako se smije tako, da onda i ja sređujem dolazak ;)
Па знам неке лично, само не знам да л' ће ићи! Ај онда ја ћу вас обавестити дан пре тога како ћу се обућ' на овој теми, па ме ви цимајте, оно-ово... :)
Zato je Myth na prošlo okupljanje došao u majici na kojoj je lepo pisalo "Myth" :)
Beli, ti ponesi goblen, sto da se trosis dzabe za majicu.
E ja cu da kradem da bih nabavio za neki dostojanstven dolazak, da ne dolazim praznih ruku, jos mi treba da sredjujem majcu! Preoznatljiv sam po kacketu na kome pise "e jbg, ne znam, nmg da ga nadjem, Switzerland ili tako nesto" i po cirkonu na levom uhu... a i imam kratku kosicu!
Majica, goblen, zastava, ko šta ima...
haha, jeb'o vas goblen, trazicu zabranu koriscenja te reci u odredjene svrhe! :P xDDD
stefane kosticu :)
Stefane kosticu?? o.O
Ma daj bre sliku da te vidimo, pa si miran!
Jes Stefanov dupli sigurno!
hahaha, jel onu sa goblenima? :))
Registrovao sam se pre Stefana Kostica, mnooooooogo pre
nije ni znao za vuku kad sam ja dosao ;)
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2858/188/21/1158666534/n1158666534_30244408_1222450.jpg
desno
Kakav procjenjivacki pogled.
Čekaj, Beli, nemoj mi reći da si ti onaj lik sa onog postera "Gobleni, jer skreću pažnju sa vaše frizure", ona dva konja, naročito onaj jedan konj... :))))
aha -.- ;)