Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. уточиште ил не рупа је тешка. Често сам тамо одлазио морам признати, али је и даље рупчага...

2. Marshall bre, tamo iznad Tazea, kada ideš
    prema Knezu od Zvenca... :)

Ne taj, taj je mali, nema mesta za Vukajlijaše. :)

3. Nego koji, dete mu jebem? :)

4. Имаш неколико Маршала. Мисле на онај код фонтане.

5. Jebiga sad, imaš 20 fontana u BG-u.

6. Код Филозофског.

7. Pa to je česma dete mu... :)

Ja tamo samo znam za Plato, i GP...

8. au jbt, šta sam ja propzstila....

9. A jel neko raspolozen dodemo na karaoke uvece u Dangubu?

Pivo je jeVtino,sprdnja,ima mesta za sve,taman da proverite svoje glasovne sposobnosti...

10. Bvdlga, ja ako zapevam isprazniću dangubu, ali što da ne, ajde videćemo. :)

11. Samo predlazem.posto ni ne znam kakav je plan,spem je svuda po temi,mrzi me da trazim ko je sta ozbiljno napisao itd....Ne kapiram vise ni da li se nalazimo na Adi,ili u tri lepe...

12. Џими
    Мене и Пира једном тамо напале бубашвабе. :)

au ne verujem, sad sam htela isto iskustvo da podelim sa svetom :)
    samo sam ja bila sa sestrom a ne sa Pirom. Al bitno je da su bubasarbe bile tu :)

13. За оним столом лево од улаза. :)

14. Jeste na Adi u 14 h kod Stounhendža.

15. Pa, na kraju, ko je rešio sutra da dođe?

16. ming i pajko dolaze

17. Ajd da vidimo, još malo je ostalo do okupljanja. Ko dolazi? :)

18. Nemojte svi odjednom.

19. Računajte na mene! Mora da vidim oće li i komša Buksna i komša Johnny BK da dođu...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.