Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. Ovde kod mene (15-ak km južnije od Ade) duva neki vetar, ne znam da li je u gradu tako, ali ako nastavi ovako, biće bolje da ponesemo neki svadbarski šator na okupljanje:) Potrudiću se da natrčim, makar na 15 minuta.

2. evo mene preko ade vetric duva tako da savet za sve bar duks da ponesu al nadam se da cemo naci neki stek.....

3. Ja možda dođem, al' verovatno neću. Videću od situacije kakva bude bila...

4. Triso, pokosi travu, na'rani kera i dolazi :)

5. Evo me, ustao pre koji minut pa odma ovde... :)

6. klasika ...dolazish?

7. 'De se okupljate i kad? Jes da ne dolazim, mrzi me da bijem put iz Jagodine, al' rekoh da pitam :)

8. Dolazim, a Dio okupljamo se na Adi.

9. 'Ajde, cimnite neko pivo i za mene :D

10. Bojim se da će okupljanje početi malo kasnije...
    barem sudeći po poseti ove teme od jutros:)

11. Naš'o bih vas u gradu, al' ne mere sad nikako. Ček, jesam li ja ovo već napisao, mrzi me da tražim. Nije ni bitno.

12. Haha, mozda ljudi nece da ulaze na vuku pred okupljanje, da se malo uzele ljudi :) Ili se tek sad bude, pa ce poceti da ulaze za koji minut.

13. Ili se prave da imaju život. :))

14. Pa sve je već dogovoreno. Šta ima više da razglabamo? Još da skoknem usput po par llimenki i to je to.

15. ima li ko sa NBG-a da mi kaze rade li camci za prevoz?

16. Dobro jutro ljudi. Spremate li se? E da ponesite pivo. :)

17. e dobro je jos samo da sacekam minga dispijemo kavu i dolazimo..

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.