Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. Jebali ste livadu ? :''')))
    Sad vam zavidim .

2. Ја нешто нисам имао утисак да је било неко класично окупљање. Блеја. Ваљда зато што није било смарача.

И мојне да сте качили фотке, осетићете гнев мој и Мрмунов сладећи пут! :)

3. Nema tu puno priče, ekipa stara, odabrana, svi se dobro poznaju.
    Naravno, svi oni koji su pretili kažiprstom su što bi rekao Čak "Došli motorom malo pre 2, pa kad su videli da još nismo stigli, otišli....!

4. Čekaj bre, kakve fotke? Ja sam video neku devojku da je paparacisala sa nekog kamena...

Džimi brate, nas dvojica se opet mimoiđosmo jebemu kolje:)

5. Мрмун је општио са ливадом, али суптилно, иза неког зидића, само му се видела глава како иде горе доле, а Џими је стајао изнад и самозадовољавао се!

6. meni je utisak dana bio ming covek je pobiJo onu dajte mi dovoljno veliku polugu.....sila :)

7. Pa kad se kačite sa mnom... :)

8. Džimi brate, nas dvojica se opet mimoiđosmo jebemu kolje:)

Па кад си смарач, ниси 'тео да останеш! :) Ја, Мрмун и Војтек пристигосмо око пола пет.

Мрмун је општио са ливадом, али суптилно, иза неког зидића, само му се видела глава како иде горе доле, а Џими је стајао изнад и самозадовољавао се!

Борко, брате, да знаш какав је то мегасврш призор био, и ти би!

meni je utisak dana bio ming covek je pobiJo onu dajte mi dovoljno veliku polugu.....sila :)

Мени је утисак дана био Фејзбукманијак који је хтео да премешта клупу. :)

9. Мени је утисак дана био Фејзбукманијак који је хтео да премешта клупу. :)

da sam to cuo ili video ne bih sigurno bio sada ovde sa vama ..od smeha

10. Ja mislim da je utisak dana, moje i Fejzovo dobacivanje frizbijem. Sva sreća pa su svi preživeli. A Elekova pljeskavica je možda ali možda nadjebala i to. :)

11. A Elekova pljeskavica je možda ali možda nadjebala i to. :)

ko da je pravio TIGAR :)

12. Elekova pljeskavica

+1

13. Elekova pljeskavica

+1

14. Jeboga, sad stigoh kuči i večerah. Kako ste mi vi? :D Ja pomalo pjan :D

15. Kako Elek duuugo i kvalitetno JEDE!

16. JEDE JEDE, DUGO I KVALITETNO. IMAM TRIP DA SE PLJESKAVICA NALOŽILA. :D

17. ma eteefovac po ps-u zvace 30 puta i stavlja kondom da ne isprska tastaturu...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.