Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. što jes jes. :D Pajko kobjašnjava

2. E da, svratio je i Kaizen...

3. elek i njegova pljeska su pobedili! :P

4. E da, svratio je i Kaizen...

stvarno onaj mit o celavosti je tacan ..pozalio mi se na fake biomelem

5. Panjković ne radi svoj poso jebem li mu sve

6. alopezija je muka pregolema! ali ja sam još uvek šokirana mingovom izjaviom da mu je potrebno da ga neko isprangija močugom...! o.O

7. Lemajić, to je bio lapsus pustus željus!

8. ali ja sam još uvek šokirana mingovom izjaviom da mu je potrebno da ga neko isprangija močugom...!

Ti kada ne bi istrtljala server bi puk'o... :)

9. Lemajić, to je bio lapsus pustus željus!

jel?

10. Evo, i ja stigoh.. :) Da, stvari za pamćenje su Mrmunova zagorelos' (pa zar livadu jebemumater?!), Elekova pljedža, i naravno, Penzionerov euro blok! :)

Reme, pripit li si, a? :)

Lemajo, sa' će jedan troll pevete da ti pristigne. :)

11. jok ti si. posle desetak piva (uvališe mi još neko na kraju, poslednje) kako da ne buden pripit

12. Pi, Reme, ja popih pet komada, i ne oseti'. :)

Hahah, to sam ti ja uvalio, da se ne baci. :)

13. joj da, mrnmunovo plođenje livade!!! ma on to vežbao za audiciju kod marine abramovič!

prank, spremna za trollu!

14. Jao, Lemajo, kako si mi sad legla na zicer. Čitaj pevete! :)1

15. Ček ,ček a zgibovi i obaranje ruke?

16. Абрамовићка је, узгред, чист плагијатор. :)
    То што је она описала у том свом филму, одавно је описано у једном сасвим другом документарцу. Уосталом:
    http://vukajlija.com/kuru-ili-kako-voditi-ljubav-sa-zemljom

17. Uh, zgibove ne videh, a od obaranja što sam video jeste Mrmunov hjumilijejšn. (Humiliation)

REME, MODERISATI NEĆEŠ!

18. nego je l' bilo nekog tucnja, osim tog mrmun-zemlja-mrmun? nešto, jaja il tako to? čije najjače?

19. Ja neću moderisati ali koga zabole. SVideh da Mrmun ne jebe, ali se gruva u teretani. Možda je dukatlija. lololo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.