Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. Bilo je buri...ne znam koje je bilo najjače, ali najviše je nadrljalo jedno u mrežastoj čarapi.

2. džimi dobio si plus a nisam ni pročitala defku, idi prijavi me za lajkovanje! :P

e buri bila jaja, ming doneo neka perverzna u mrežastim čarapkicama, a penzosova žena donela ona regularana, pa se natnat i ja malko tucnule!

edit: mislim na uskršnja jaja....

3. Hahah. :) E, obećao sam "Moju babu" na arapskom, tako da izvol'te. :)

4. i ja sam mislio na ta lema ali opet kad spomenušte perverzne mrežaste čarapice, ko velim...

5. pa to, msm dečaci su svi poneli svoja jaja, ma koliko neupotrebljiva bila ;)))

6. Ima da okacim klipove jebanja zemlje i sliku obaranja ruku, makar me banovali dozivotno. Onda cu barem moci da napravim dupli nalog.

7. Lemajo! :O To je bilo nisko... Daleko ispod pojasa. I onda se pitaš zašto smo mislili da si trol? :)

8. Čače, je l' si snim'o ili slik'o? I jedno i drugo na transfer blama, pa onda da otvorimo novu temu! :)

9. awwww prank, nisam ti valjda povredila osećanja? banujte me odma! :P

10. Lemajo, ego si mi oborila! Ego, i još nešto! Ali nećemo na tu temu. Odoh ja među depresivce. :šmrc šmrc:

11. eto, rasplakala sam dete, gde će mi duša! ma mnogo se ti meni lako deprimiraš, moraćemo da te čeličimo na sledećem okupljanju!

12. da te čeličimo

Mislim da mi je vreme za spavanje...pročitala sam "čerečimo" :)))

13. Sram te bilo! Ne deprimiram se ja lako, nego ti umeš da dopreš do mene. Diraš moje najmilije! Ti da me čeličiš? Ma kakvi... Mrzeće te. :P

14. Lemajo, LAAAPSUS! Koliko ćete vi da mi pomerate dupe do daljnjeg... A kad me Borko i Reme u'vate... Uh. Biće pičvajza.

15. Čače IZBACUJ, 'oću i ja da vidim, duša me boli što živim u jebenoj provinciji :(

16. ma neću ja da te čeličim, ovo iskusni momci će. si bre video šta elek uradi onoj pljeki? ej bre! to je kondicija!

17. Elek JEDE! A ja se ponad'o ti ćeš... Optimizam na nivou. :D

18. šta ja ću? pa ja sam JELA sve vreme ;)))

19. Pa zanima me na šta bi to ČEREČENJE s tvoje strane ličilo. :))
    Da, Lemaja i Elek JEDU! Dok mi ostali jebemo livade. :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.