![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nikako, ja sam k'o one manekenke... Želim mir u svetu, i da na'ranim decu iz Afrike.
Požuri Borko, sve je manje devica...
А мали Индијци могу у миру да цркну од глади а?
nato, čekaj malo, a gde su naše device?!?!?!?!
Ma kak'i, Indijci se snalaze. :)
Лемајо, ти си скоро па добила девицу, гдеш боље бре!
Пранк, немо бре тако. Ако даш пола девица унапред, на овом свету, обећавам да ћу да ћутим, чак шта више има да те подржим. А и кад смо год тога, имам неких рачуна које треба расчистити са неким члановима...
Vidiš Lemajić, nas niko ništa ne pita...to nije u redu.
skoro?! ....
Borko, šta ti bi? Hahah, obećavam, samo ćuti! Ima i palmama da te 'lade! :)
Нато, мен се нешто чини да ти можеш да узмеш шта хоћеш и без питања!
A oklen tebi tol'ke dijeve? :) Ti k'o sultan neki, bokte :))
Чек, још увек је?
Немам појма баш сам нешто у елементу вечерас!
Mogu, ali uvek lepo pitam, nisam divljakuša!
e moja nato, nas niko ne nudi, pa posle se čude kad krenemo same da uzimamo!
borko, pa dabome. i uvek će biti. msm, u horoskopu :)
Ајде онда среди бре то Пранк, у току дана је вруће! А ноћу треба да ме греју.
Кад смо код ноћи, јел се оне поново задевичију након што их раздевичиш? Успешно мислим.
A oklen tebi tol'ke dijeve? :) Ti k'o sultan neki, bokte :))
Mrmune, pa jebiga, prednost je kad si Arapin. :) Kad odapnem 72 device dobijem na milos' i nemilos'. :)
Mrmun nije u toku...ali uopšte.
..a sve se kao brane...
Borko, to za ponovno zadevičenje, ne znam, javljam ti kad odapnem. :)) Vidimo se gore da se raskusuramo! :)
A ne znam, ja se zaluđivao guranjem u livadu sa Džimijem :)