Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Па шта да радим Пранк, би ту повуци, натегни... овај потегни!
Čak pozira, ti i energija se smejete na silu, sve u svemu zilj za fejs ahahahah :D
Borko, nemoj sad jedan pevete da puštam! :)
E, vala, iz tvojih usta u božju mater :P
Čak pozira, ti i energija se smejete na silu, sve u svemu zilj za fejs ahahahah :D
Ma nije na silu, ja sam se već i opustio, a ja mislim da je Lemaja u tom trenutku odvalila nešto, više se i ne sećam...:)
Mrmune, pa daj, čoveče, kaži ako si zagoreo, možemo nešto da sredimo! :)
Коме Пранк?
Tebi bre. :) Šalim se.
Misliš na neku od onih 25? :)
E, a ko navrće sok od pomorandže, a ko stoji skroz levo u šarenom duksu? :D
Ne te Mrmune, za tebe imam neke specijalne, malo matorije. :) Ne ide ti se u zatvor zbog maloletnica. :) A veruj mi, kada bi samo prošetao pored bilo koje ženske škole, ili faksa, bivao bi saleten. :)
Ja mislim ovako:
Neka ostane ova tema zauvek i mi lepo ovde da se okupljamo, šta da se cimamo džabe...
Ајде шаљи.
25 или 72?
Borko, to kad umrem 72 device. :)
Da, Nato, ali kako će znati da je novo okupljanje u pitanju, kada ovo ode u spam?
Nema novo staro, samo jedno zauvek.
Meni više od ovoga ne treba... K'o da sam jeb'o :))
Dio, sok od pomorandže navrće Penzioner, a ovo levo je ja mislim Tetka Drol. :)
ništa ja nisam odvaljivala, ja sam sve vreme ćutala kao zalivena!!! lol...
nato, ništa ne traje zauvek, menjamo staro za novo, samo bahato!!!!!
ovaj... lol?
Jesi li? :)
Samo bezobrazno!
RECIKLIRAMO :)))
Значи хоћеш да на помлатиш ко зечеве?