Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. Pa, čekaj, gajbu piva, ili bočicu vazeLJina?

2. Занчи чуо си за вазелин а?

Нато шта?

3. Lemajo, mislim da kada bi okupljanje bilo kod nekoga na gajbi trajalo bi tri dana.

4. Prank buraz ne znam da li te boli, to jest da li ti treba vazelin. Vidiš da Borko ima čudne planove. :)

5. Reme, polako, Mrmun će tebe čerečiti. :D

6. Jok brate, Mrmun samo zemlju jebe, nem pojma šta očekuje, da niknu mladi Mrmunčići. Ja sam bezbedan.

7. nato, plašim se da si u pravu!

8. Pa šta misliš što on završava poljoprivredni, da bi znao sve o sađenju, ako me razumeš :D

9. Znači, Mrmun seje?

10. Reme, ja mislim da Mrmun ne bira. :D

11. Чекај Реме, колико си ти био пијан кад не конташ?

12. Ja? Ja ni ne čitam šta pišete. Kucam sa mobilnog. Idem na tremimg. Samo Pranku odgovaram. :)

13. Hahah, Reme, nemoj to da shvatim pogrešno čoveče! Nisam pijan! Biram! :D

14. Aj sad reme i ti što si navro i ko kosi i ko vodu nosi :D

15. Зависи шта никне. Шта год да никне, ја томе не прилазим.

16. Džimi onaniše, plodi Mrmunčiće. :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.