Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. To će moći da bere jedino Ber Grils. Ko drugi?

2. Море, немој Џими да вас залије...

3. Džimi, nismo dostojni tvog zalivanja, jedino su Mrmunčići dostojni toga!

4. More? Ja ću tek u avgustu.

5. kako stvari stoje, ja ove godine neću ići na more... nego, ovaj, da mi malo ne spremujemo ovu temicu? a? samo pitam....

6. Наравно да спемујете.

7. 'Ajmo sada. Gub'te se sa teme, or else!!!

8. Ništa nam ne preostaje, nego da počnemo da se dogovaramo za naredno okupljanje...

9. http://img197.imageshack.us/img197/9985/dscn5934j.jpg

JA JEDEM!!!! EUROBLOK!!! DONEO MI ELEKTRIČAR! To je ovaj mali desno! Posle sam mu kupio pljeskavicu...Moja pogrešna investicija. Jeo je ceo dan...3 puta nosio kod roštilj majstora da mu je podgreva... A ovaj mali levo je Reme. On nije maloletan. To sa ove slike zaključujete jer drži pivo, a ono je zabranjeno za mlađe od 18 godina...

10. Ako se ikad vidimo imenjače, imaš od mene 5 euroblokova. Obožavam ih isto kao i ti. :)

11. Očekujem te na sledećem okupljanju imenjače...Za 5 euroblokova častim te GURMANSKOM PLJESKAVICOM!!!:-)

12. Da ti kažem, nema ni najmanje teorije da se pojavim na bilo kakvom okupljanju u roku od maja do početka jula, nije mi nikakav problem da ti donesem, čak ću i kupiti u najbližoj radnji kod mesta okupljanja da se ne istopi i nemoj me ničim častiti, jer će to obično nestati u 2-3 zalogaja. :)

13. Ti si imenjače super. Pojaviš se , doneseš robu, pokloniš je i odeš.... Retki su danas takvi! :-)))))

14. Penzioner, ja sam totalno zaboravio da ti ponesem, a video sam onaj post, i baš me je oduševio, i izvalivši da se sprdaš sam 'teo da ti kupim... Ali senilna skotina. :)

15. To ti je uzeto za greh! Nepoštovanje Penzosa! Koštaće te jedne device! Sad i najveće delo dizanja u vazduh da odradiš, možeš dobiti samo 71! Al ako sledeći put doneseš DVE TABLE (PO MINIMUM 100 GRAMA) možda ti i bude vraćena ova jedna...:-))))

16. Znači ovde se prijavljujemo za listu poklona za sledeće okupljanje. Onda može meni jedan kremić od 100 grama, taj najbolje volim. Obavezno i plastičnu kašičicu poneti.

17. Dobro, Penzose, poveravam ti tu jednu devicu na čuvanje do daljnjeg. :D

Natnat, upis'o u onaj moj rokovnik. :) Ali ona plava kaš'čica...

18. Ja sam digao ruke od Eurokremova, mazao sam ih svaki dan i to onaj pravi od lešnika a ne onaj Cipiripi koji ima... čudan ukus...

19. Digao ruke od Eurokremova?!? Ne sinak, TI NIKADA ISTINSKI NISI VOLEO Eurokrem...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.