Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. Ko je ovo na ljuljasci?

2. A sto bi to zanimalo nekog ko se registrovao pre 2 dana?
    Osim ako nisi dupli hm?

3. Epa ako bas oćeš da znaš zašto me interesuje evo:

Da b reko toj osobi da se vise isplati kotrljanje stil bačva nego li hodanje.

4. Važno je da lanci nisu popustili :)

A ti radoznali, dođi na okupljanje pa se upoznaj lično sa čovekom, mojne te Fejzbuk sindrome ;)

5. Da b reko toj osobi da se vise isplati kotrljanje stil bačva nego li hodanje.

ja sam na ljuljašci. Hvala na savetu. Odoh da se kotrljam!

6. Ne nisi ti na istoj, ti mašešš. Vid se da si s jugaa!

7. hahaha energy mojne se skotrljaš, ko će nas uči bezobrazne reči na nemačkom ako se ti utepaš!?!?!

8. Mi geniji!

Fakin' džinijusli...

9. Lemajo, ja se kotrljam profesionalno! Pa, na ljuljašci sam bre ja, mi južnjaci dobro jedemo i još bolje se kotrljamo!

10. awww bolna tema, šta sam propustila... 'bem ti ženske probleme, sutra menjam pol!!!

11. Ja nisam bio ovde, valjda je bilo lijepo.

12. KonjdžakBaba to ne mora da znači da ne možeš da se jebeš ako si dobila. :)

13. KonjdžakBaba

gledaj, to sa davanjem nadimka Babi, to ne mož tako na silu jer uvek ispadne sranje. MINUS

14. Predlažem da temu nazovemu Kotrljanje Vukajlijaša :))

15. NadžakBabo ispaljivačice jedna! A mi se još postavili kod vecea u tvoju čas'! :)

A ti radoznali, dođi na okupljanje pa se upoznaj lično sa čovekom, mojne te Fejzbuk sindrome ;)

Bravo Surovi! :D +

A ti, sinak, da ćutiš tamo, da ne bi' sada doš'o sa 20 kila cečetvorke!

16. Ne znaju, Nato, svi da se kotrljaju! Mi genijalni smo izmislili kotrljanje!

17. Babo, ne menjaj pol nipošto, Na Antarktiku je mnooogo hladno!

18. kotrljanje rula, ja neću više nikad da hodam!!!!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.