Kako ste upoznali ženu/čoveka svog života

1. Evo cara je na primer na vukajliji upoznao ljude svog života...

2. Лепе приче.

Мене је мој човек толико нервирао кад сам га упознала да ми ни на крај памети не би пало да ћу данас да будем са њим.

3. I aurora je recimo na vuki naišla na neočekivano veliki uspeh is sveopšte razumevanje...

4. Мене је мој човек толико нервирао кад сам га упознала да ми ни на крај памети не би пало да ћу данас да будем са њим.

pa to je to bre, niđe veze... Čoek voli motorčine ja ih mrzim :P

5. Čoek voli motorčine ja ih mrzim :P

to je muskarac nece valjda da veze vilera :)

ako idete na skupove javite se :)

6. Kakvi crni skupovi ja sam tamo samo u onom delu kad dođe red da se pije i šenluči a dotad nek se voza sam...

7. Није то у питању, Аурора. Што се тиче ствари које волимо ту смо веома слични.
    Зезао ме цело то вече а ја ако нешто мрзим то је да будем у центру пажње и да ме сви гледају.

8. а ја ако нешто мрзим то је да будем у центру пажње и да ме сви гледају.

i pala si na to opet :) eeee zene zene

9. Hihihih stidljivice mala :)))
    Ništa mi nemamo slično, on gleda i Džeki Čena a idol mu je Stiven Sigal, jalijaš, štaš
    E da, jedino rege što volimo oboje.

10. Нисам, Пајко. Пала сам на оригинални позив за излазак. :)
    И нисам стидљива али једноставно не волим да се све врти око мене.

11. Пала сам на оригинални позив за излазак. :)

bil' b' podel'la sta je bilo u pitanju

12. Vid pajka što navlači ženu, beži bre manijak. NA MOTORU MANIJAK!

13. И ово је много писања кад сам ја у питању. Досадићу. :)

14. nisam ja manijak moja zena je njen je motor :) u stvari necu joj oprostiti prodala je

suzuki gsx 600f a ja mog da placem

15. Lemaja, možeš to nekako da pretočiš u defku pa da mogu da stavim u omiljene i da se drogiram tim u emo momentima?

ajd ako da bog zdravlja i inspiracije! :)))

16. pajko hoš da te upoznam s čoekom :)))

17. Aj, baš je lepa priča :)

18. 2002 me ostavi cura sa kojom sam bio 8 godina, napisao joj zbirku pesama i ispunjavao sve želje i prohteve, bila je moje nebo i moje sunce i sve na svetu dok nisam saznao da je u stvari zubata, lajava kučka koja mi je nanela najveću uvredu koju žena može naneti muškarcu (ne nije me prevarila, to je pičkin dim), ja u bedaku, odem do ortaka, pa sa njim do njegove ribe, i tamo se upoznam sa njenom prijateljicom sa fakulteta. Onako učukan, ispadnem iz depresije u euforiju, nastavim da ločem i provedem jedan od najlepših dana u svom životu. Sutradan se probudim sa distinktnim osećanjem da sam nešto zaboravio ili propustio, ali jebiga. I sad, jedno dve nedelje se ja kanim da pitam ortaka da zamoli ribu da mi kaže kako se zvala ta njena drugarica, kad on odjednom kaže da njegova riba pita da li bi ja izašao sa nekom njenom prijateljicom i njima na double date jer se ta prijateljica interesuje za mene, ja se nešto smorim, ali pristanem... Mi tamo, kad ono ONA! I njoj sam napisao gomilu pesama i ispunjavam joj sve želje i prohteve... i ona meni...

Da, rodila mi je jedno, a drugo već 15 dana čekamo da se rodi :)

19. a drugo već 15 dana čekamo da se rodi :)

TOOOOOO!!!!!!!

20. eto nade za sve flaster ribe sveta! ;)))

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.