Kako ste upoznali ženu/čoveka svog života

1. ma i ona prošla kroz slično govno od veze kao i ja, našla vreća zakrpu :)

2. :)))) a kad će više da pijemo

3. ma ćorav nam ginekolog... rekla da je termin 11. april, ali da očekujemo svaki dan od 21. marta... i mi eto očekujemo... jebem je ćoravu!

4. Упознајем по једну сваког дана.

5. Moj budući čovek je najavljivan kao prebogat i prelep ali sa visokom temperaturom, kijavičav i sa suvim kašljem.
    Pregledam ga ja, otkrijem bronhitis i kažem mu da se javi za 5 dana (naravno, u tom trenutku nisam provalila da se radi o "prebogatom" (a jes' bio lep ko lutka).
    Nakon 5 dana mu ne bude bolje i zakažemo još jednu kontrolu.
    Kasnije sam prekinula sa terapijom i pregledima jer je ozdravio što je bilo savršeno nevažno (mada je on tvrdio da i dalje "ima posledice").
    Počeo je sve češće da svraća "na pauzu" (on je radio prekoputa), da mi donosi slatkiše, čini sitne i ugodne ustupke...i tako... rešio je da mi priredi iznenađenje.
    Došao je traktorom po mene (u radno vreme, hehehe), ukačio me na isti, izvezao iz tog šugavog naselja u kome smo radili, zamenili smo mesta (sad sam ja vozila traktor)...dok nije puklo iznenađenje :
    prostranstvo zasejano uljanom repicom koja je bila u punom cvetu, iznad nje je radila mašina za veštačko navodnjavanje, a iznad mašine se sunčeva svetlost prelomila kroz oblak od vode (ta "duga" je bila dugačka barem 500m).

Da ne tupim, žena mož' da se smuva "na traktor"!!!
    Imamo dvoje dece (jedno iz mog prethodnog braka, jedno je zajedničko, obojica su naši).

Ako je ovo bila kratko, imam ja i širu verziju.... ;))

6. Došao je traktorom po mene

УЖАС!

zamenili smo mesta (sad sam ja vozila traktor)

УЖАС!

Da ne tupim, žena mož' da se smuva "na traktor"!!!

УЖАС!

prostranstvo zasejano uljanom repicom koja je bila u punom cvetu, iznad nje je radila mašina za veštačko navodnjavanje

УЖАС!

Imamo dvoje dece (jedno iz mog prethodnog braka, jedno je zajedničko, obojica su naši).

УЖАС!

7. Ја нормалну девојку још нисам упознао, али ће зато сад сви да кажу да ја нисам нормалан, а не оне! Ал' нема везе, ја знам ко није нормалан! лололо

ЕДИТ Пу је, ладно ми испала буксна кроз прозор. :(

8. ja se stvarno ne sećam upoznavanja...družili se godinama,ja znala njegove devojke,on moje frajere i tako...došao iz vojske 96 i umislio da je mnogo pametniji i zreliji,da sam ja žena njegovog života...nagovarao i nagovarao i nagovarao i ja pristanem...rodila mu dvoje,još uvek se nisam pokajala što sam pristala,sve dobro ispalo.
    dobro prošla,neki nikad ne nađu...

zavisniče,taj što ga nervira kad pevaš je kreten...samo ti pevaj,super ti ide.
    a i sad si se izlanuo,ipak gledaš sitkome...

9. Položio sve ispite na drugoj godini i smarao se. Ostavio tih dana alkohol, koji ni do danas okusio nisam. Dunulo mi nešto da imam ozbiljnu vezu. Pre toga sam najviše sastavio sa jednom 6 meseci, al nešto zaljubljen bio nisam. Jednog dana izađem sa ortakom i njegovom ribom. Pitam je ima li šta kod nje na faksu od riba da valja. Kaže dovešće mi jednu. I DOVEDE JE SUTRADAN. Bila je privlačna, al je brate mlela 300 na sat. Ja odustanem, a ovoj poručim da me upozna "SA NEKOM FINOM, ZA OŽENITI"!
    Ona kaže da ima takva , AL DA BUDEM FIN JER DEVOJKA IMA JAKO DOBRU DUŠU, i par dana posle toga upozna me sa mojom Jelenom. 15 JEBENIH dana nisam smeo da je pitam da pođemo jer me bio strah da će me otkačiti a bio sam zacopan do ušiju na prvi pogled. Konačno srodna duša. Kada sam skupio snage da je poljubim, prošla me jeza. I uspeo sam to jedne zimske večeri na Kalemegdanu.Ona čekala 15 dana da to uradim.:-) NIKADA DO TADA NISAM TOLIKO SKUPLJAO HRABROST DA NEKOG POLJUBIM, a izmenjao sam žena... Od tada , PONOSNO KAŽEM da za mene na ovom svetu postoji samo jedna žena. NIKADA JE NISAM PREVARIO, NITI IMAM POTREBU ZA TIM. NE STIDIM SE TOGA. Za ovih 10 godina , koliko je prošlo od tog poljupca prošli smo put od raja do pakla i nazad! Piše u mom profilu pod "sajt" o tome. Na tom životnom putu jedino naša ljubav nikada nije dolazila u pitanje . Hvala Bogu da je imam...

10. hmmm pišite vi po ovom sajtu šta hoćete ali žene su žene.
    Koliko ih znam da ga nisu ostavile zato što je završio u invalidskim kolicima nego ga irgete pa još prođu i fazu njegovog alkoholizma al ne verujem da bi bilo baš u tolikom procentu obrnutih situacija.
    I zato me još više raspizde ponekad neke stvari po ovom sajtu izjave, posteri, definicije i tako...

11. Ja sam upoznao čoveka svog života u jednom fensi kafiću. Sedeo sam i pijuckao sok od nara sa kapljicom votkice i onim slatkim suncobrančićem, i tada sam ga ugledao. Njegova čvrsta vilica plenila je svojom odlučnošću, široka ramena i jake grudi odavali su čoveka koji se aktivno bavi sportom, a okrugla i čvrsta zadnjica privlačila je pažnju momaka za svim stolovima. I tada su se naši pogledi sreli. Pogledao me je i pitao: je li ovo mesto pored tebe zauzeto, lepotane?... Sve je dalje teklo kao u snu, njegova kola odvezla su nas ludom brzinom kroz noć, do njegovog ljubavnog gnezda, gde sam našao strast, pažnju i razumevanje koje je tako teško naći u životu.

Ovo je ukratko prepričan prilog iz časopisa "Macani". Mnogo je lep, jel da?

12. Иди бре, Валде. Испрепада ме скроз.

13. Ne, zaista, ja sam svoju lepšu polovinu upoznao na jednoj nelegalnoj S&M zabavi. Bila je obučena u kožu i metal, visoka dva metra, sa dugom crnom kosom, bledim licem i intenzivnom šminkom. Kako se kretala kroz podrum (jer, naravno, parti je bio u podrumu, kao i svaki dobar BDSM parti), svi pogledi su se obarali pred njom. Ja sam sedeo u ćošku i ponizno se nadao da će neka od dama da me primeti. U jednom trenutku, bojažljivo sam podigao pogled, i preda mnom je stajala ONA! Rekla je: Ustaj! Za mnom! I otišli smo u noć. Od tada je moj život prepun nezamislivih muka i patnji, ali ja se ne bih menjao ni za šta na svetu.

14. Ček ček ček a da je neka druga dama rekla, ti bi otišao s tom drugom?

15. Često sam o tome pokušavao da pričam sa NJOM, ali uvek bih dobio pedeset po turu, pa sam prestao i da razmišljam... :)

16. Šalim se, upoznali smo se na klupi u parku, a smuvali na žurci na Savi. Klasika.

17. Наравно да ти је живот препун незамисливих мука и патњи, када си дипломирао на Филолошком. Треба издржати толке гоодине окружен граматичком муријом.

ЕДИТ: Морао сам три пута да едитујем овај пост, слабо ми иде куцање данас.

18. Još gore, POSTAO SAM GRAMATIČKA MURIJA! Čak sam i u školi radio, a sad sam se malo smirio, pa lektorišem, što mu dođe nešto kao tajna gramatička murija.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.