HBSV - "КУП КРАЉА"

1. pa da...
    spremite se da odigrate posle i utakmicu za treće mesto!

2. Mislim da necemo morati :D

3. Pa nemojte da predajete, gde vam je timski duh. I treće mesto je dobro! Eto mi ćemo biti treći u ligi!

4. Арчери , нема ништа док не одиграте са Елементима , врло јасно пише, НЕМА СЛУЖБЕНОГ!

5. Džanki, ješčuo?

6. Bravo To, Bravo Jorgane... Puni buraniju :)

7. Арчери , нема ништа док не одиграте са Елементима , врло јасно пише, НЕМА СЛУЖБЕНОГ!

Teško da će se Elementi skupiti...

8. Ма шта неће , само треба да се нађе неко да их цима за рукав цео дан и појавиће се , ал фора је што Елементе боли курац.Џанки , Мадафака , морате да одиграте , зовите их и договорите се.

9. rekao sam Sremskom na Haxu danas da se okupe nekako!
    EDIT: za koji rukav kad ne odgovaraju Sremskom na PVTove

10. терај их ти , и јанпија и хуга .....мора да се одигра јебеш га ....

11. Пропали Сношај - Виневотумепро / 1-0 ( Ђејмс Бонд 1г )
    Крајишници - Нимиц / 8-0 (Јорганџија 4г , То 4г)
    Арчери - Елементи /
    Обилић - Звездале / 1-4 (Стелекс 4г )

http://img812.imageshack.us/img812/6816/kupob.jpg

треба да се едитује табела

12. Krajisnici Nimitz tuznih 8:0 bre !

13. http://www.haxball.gr/
    Ko god sastavlja tabelu za ovo takmicenje,neka pogleda ovaj sajt,bice mu lakse za organizaciju sledecih takmicenja.

14. Могу сада, могу сутра у току дана.

15. Moze veceras, kad dodje moj saigrac, ako bude tvojih?
    Ako ne onda cemo za vikend videti...

16. nikad neceo igrati

17. nisam na netu po ceo dan kao zimi pa ne pratim bas aktivno teme. nisam ni net imao nekoliko dana. menjate pas od vukajlijinih soba na 12 sati kao sifru za sef od nort foksa. eto neki od razloga mog ne igranja.

18. a i dzanki me ima u prijateljima na fejsu, mogao je da mi pusti poruku kad god je hteo. eo i sad je na fejsu

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.