Kurac da isteraš oči, eto šta ćeš da dobiješ, a ne službeni.
Je l' lepo piše da NEMA NEMA NEMA NEMA službenog!? Ili ti trebaju naočare?
Džanki kada su oni bili tu, bili ste i vi, ali ne ti si čekao Madafaku je l' da? Nećeš da igraš sa Diom? Ko te jebe sad. Ako neko zaslužuje diskvalifikaciju to su Arčeri i niko više.
ja sam onda jednom protiv elemenata morao da odem kad smo se skupili, zao mi je cekao sam ih ali nije ih bilo, doslia su kad sam ja krenuo...
a za kup sam se dogovorio da igramo Dzankee i ja polufinale i tacka.
takodje sam juce rekao da cu biti tu od 7 do 10 veceras i kraj.
sinoc smo bili voljni da odigramo, nema veze nisu bili tu. veceras cemo sve odjednom.
EDIT: janpi se protivi sluzbenom jer nije dosao, a udeljuje ga sebi ako mi necemo da igramo. coece pa sam si rekao u 7! i mi smo odlozili, pristao sam da ne igra najbolji igrac naseg tima da bi se uopste odigrala ta utakmica. i ti se ne pojavis, o cemu da pricamo onda?
Bilo bi lepo da izmedju sezona odrzimo jedan sastanak, na kome bi napravili rekapitulaciju ove sezone i kupa, izneli misljenja i utiske i eventualno nesto promenili.
sto?
Zato, zinat, neću da ih čekam sto godina kao majmun, ako ne dođu službeni za nas i gotovo!
realno, nemam ceo dan
Eto, mi smo se okupili, njih nema, cepaj službeni!
e daj stvarno vise...ne mozemo ceo dan pored kompjutera i da cekamo zvezdale, imamo i mi obaveze...
Ел ви читате ову тему јебену?!Шта чекате који мој , ел видиш да је човек отишао и неће га бити цео дан , шта се правите луди......
Nista onda...sluzbeni za arcere...ja sam otiso na rostilj
Kurac da isteraš oči, eto šta ćeš da dobiješ, a ne službeni.
Je l' lepo piše da NEMA NEMA NEMA NEMA službenog!? Ili ti trebaju naočare?
Džanki kada su oni bili tu, bili ste i vi, ali ne ti si čekao Madafaku je l' da? Nećeš da igraš sa Diom? Ko te jebe sad. Ako neko zaslužuje diskvalifikaciju to su Arčeri i niko više.
Dobro, nemoj da si isfrustriran sto ste ispali odma.
ne priznajem pobedu arcera kao sto srbija ne priznaje kosovo, i lukic titulu partizanu.
u svetlu novih dokaza trazim da se odigra utakmica nas i arcera. ako oni odbiju da mi odemo dalje sluzbenim.
ja sam onda jednom protiv elemenata morao da odem kad smo se skupili, zao mi je cekao sam ih ali nije ih bilo, doslia su kad sam ja krenuo...
a za kup sam se dogovorio da igramo Dzankee i ja polufinale i tacka.
takodje sam juce rekao da cu biti tu od 7 do 10 veceras i kraj.
sinoc smo bili voljni da odigramo, nema veze nisu bili tu. veceras cemo sve odjednom.
EDIT: janpi se protivi sluzbenom jer nije dosao, a udeljuje ga sebi ako mi necemo da igramo. coece pa sam si rekao u 7! i mi smo odlozili, pristao sam da ne igra najbolji igrac naseg tima da bi se uopste odigrala ta utakmica. i ti se ne pojavis, o cemu da pricamo onda?
Термин вам је пролонгиран до сутра ......... сутра би требали и финале да одржимо.
ste tu sad
idem samo da jedem, tu sam za 20ak minuta...
ajmo ceo dan vas cekamo
Mi smo tu!
Do 22:00 kao sto sam juce rekao, da ne bude posle sranja!
ocu to finale da igram breeee! sutra sam slobodan tek posle 21h!
pa nema zvezdalea...
a ja idemza 15 minuta...
znaci nista... nema veze. jel ima rok do kada mora da se zavrsi kup?