Zavet je jedan od najboljih domaćih filmova, sigurno! Takođe i drugi Kusturičini filmovi, koji su komedije, bilo da su čiste komedije kao Crna Mačka Beli Mačor ili ratne komedije: Undergorund i Život je čudo.
Karaula, Turneja, Profesionalac, Rane, Lepa Sela, Sveti Georgije... kao filmovi koji jesu duhoviti, ali nisu u osnovi čiste komedije, već pre svega drame...
Siroti mali hrčki, Mrtav ladan, Kupi mi Eliota, Mi nismo anđeli 2...kao čiste komedije...
To je sve što valja od komedija u zadnjih 15 godina...ostalo su gola govna...
(Ringeraja i Potera za Srećkom, imaju dobre scenarije, ali im nedostaje bolja režija...da ne govorim o Mi nismo anđeli 3 koji su totalno uništeni očajnom režijom)
Preporuka domacih sjajnih ostvarenja kao sto su Kemgur, Munje, Rane, Ringeraja, Mrtav Ladan, onda ozbiljniji Profesionalac, Lavirint; serije: Ljubav, Navika, Panika, Vratice se Rode... Predlog dajte...
Samo ovo ispravi u Kengur i od mene imas plus.
Biće skoro propast sveta, e to je film..
Napravio Fića kola bez točkićaaa....
http://www.youtube.com/watch?v=JEYiiEdJ0hY
Evo moj prijedlog, Zavet
http://www.youtube.com/watch?v=0r97yHmZm1Q
zavet jebe, al uz lepa sela i profesionalca svi su mi smiješni...
Zavet je jedan od najboljih domaćih filmova, sigurno! Takođe i drugi Kusturičini filmovi, koji su komedije, bilo da su čiste komedije kao Crna Mačka Beli Mačor ili ratne komedije: Undergorund i Život je čudo.
Karaula, Turneja, Profesionalac, Rane, Lepa Sela, Sveti Georgije... kao filmovi koji jesu duhoviti, ali nisu u osnovi čiste komedije, već pre svega drame...
Siroti mali hrčki, Mrtav ladan, Kupi mi Eliota, Mi nismo anđeli 2...kao čiste komedije...
To je sve što valja od komedija u zadnjih 15 godina...ostalo su gola govna...
(Ringeraja i Potera za Srećkom, imaju dobre scenarije, ali im nedostaje bolja režija...da ne govorim o Mi nismo anđeli 3 koji su totalno uništeni očajnom režijom)
Fejspalm.
?
Doro bre Ritchie, Rode nisu komedija al' je predobra serija...
Kakav fejl od teme...pola toga sto ste naveli nisu komedije,a neki cak nisu uopste ni filmovi...