Ukinuti kacenje definicije Chuck Norris

1. Da, meni se dopada ograničenje od jedne definicije po danu za jedan izraz. Mislim da ću to uvesti uskoro.

2. Ja se izvinjavam:) ali ja to ne bih uvodio samo zbog chuck norrisa. Koliko puta se desilo da neko definise neki vrhunski pojam, pa prosto inspirise i druge da nastave sa definisanjem...
    Poz

3. meni se čini da je tatko mislio na to da jedan korisnik može da definiše samo jednu definiciju sa istim imenom... možda grešim :)

4. Ma to će moći i sad, nego JEDAN autor neće moći da daa više definicija za isti izraz istog dana. Jer to se zapravo dešava sa Čakom, dođe neki freak i odvali 10 definicija za Čaka. A opet to pravilo neće da ograničava "zdravu" kreativnost.

EIDT: Tako je Surovi

5. Ako je tako, onda pardon:)

6. ništa, ništa :)

7. E svaka vam dala, da sedite vi u Skupstini umesto onih bizgova de bi nam kraj bio. Samo zakoni i da vidis reda :D

8. opet je cak noris u akciji

9. Cak noris ce da izbrise ovu temu kad sazna za nju, zato sto je svemocni peder!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.