Prank, ne mogu ja da ti budem i objekt koga se nisi odrekao i tuzilac sa halterima i sekretarica u isto vreme! Imam svoju funkciju, trazi nekog drugog! :))
Pa baš zato što te se nisam odrekao, tj. prihvatio sam te, bi trebalo da budeš tu uz mene i u dobru i u zlu. :)
Možeš ti to, hajd' sad! Treba mi jedna. :)
I jos nesto - OPTUZUJEM SLOBU ZBOG IZVRSENJA KRIVICNOG DELA UZNEMIRAVANJA JAVNOSTI. O njegovoj sudbini, kao i sankciji ce se odluciti od strane clanova stranke. Stoga, molim clanove da daju predloge u vezi sa ovim slucajem.
Mrs. Jackson
I jos nesto - OPTUZUJEM SLOBU ZBOG IZVRSENJA KRIVICNOG DELA UZNEMIRAVANJA JAVNOSTI. O njegovoj sudbini, kao i sankciji ce se odluciti od strane clanova stranke. Stoga, molim clanove da daju predloge u vezi sa ovim slucajem.
Ja, kao predsedavajući Odseka za borbu protiv rasne diskriminacije javno osuđujem Slobine postupke. Maksimalna kazna!
Mrs. Jackson
Prank, nema sanse. Tebe nikako zadovoljiti. :))
Mrs. Jackson
Protiv!
Svako ko uznemirava javnost je dobar čo'ek.
Slobu cuvaju Orkani tako da Pranče i ti Dzeksonova anti grudnjak mozete samo da gledate i patite! SMare vam je jedini normalan clan za sad orkorkork, naprijed SMare!!!
Dakle, ko je ubačio osobu ženskog roda BEZ SISA u stranku????!!!
Ko je ispitao njenu ljepotu ?
Ja na ovoj slici vidim samo kapilar iz oka!
Ko je ustanovio, ajde da čujem sad?
Zilj hajl!
Smatram da bi trebalo da organizujemo nesto u neke dobrotvorne svrhe! I da pokupimo novce i unapredimo stranku!
Zilj Hajl Džeksonova!
Tražim sekretaricu? :)
Prank, ne mogu ja da ti budem i objekt koga se nisi odrekao i tuzilac sa halterima i sekretarica u isto vreme! Imam svoju funkciju, trazi nekog drugog! :))
Pa baš zato što te se nisam odrekao, tj. prihvatio sam te, bi trebalo da budeš tu uz mene i u dobru i u zlu. :)
Možeš ti to, hajd' sad! Treba mi jedna. :)
Ja, kao predsedavajući Odseka za borbu protiv rasne diskriminacije javno osuđujem Slobine postupke. Maksimalna kazna!
'Ajde, samo se potrudi. :)
Zaboravi. :D
Ne budi tako zla! :)
Moram da budem malo surova, zbog funkcije. ;)
Ne, to je stvarno 'ladno s tvoje strane. Jebeš funkciju, ovde smo da bismo bili hot!
Ma nema sanse. Ako hoces, budi ti moja sekretarica, mada mi ne treba.
Ali zato meni treba! Imaćeš specijalne uslove, i + zadržavaš svoj položaj Tužioca s' 'alterima. :)
Pali.
Zeeljavost na nivou!
Protiv!
Svako ko uznemirava javnost je dobar čo'ek.
Slobu cuvaju Orkani tako da Pranče i ti Dzeksonova anti grudnjak mozete samo da gledate i patite! SMare vam je jedini normalan clan za sad orkorkork, naprijed SMare!!!
Džeksonka, ti nemaš sise???????!!!!!
AAaaa mnogo se ova stranka opuštila, REKOSMO LI KRITERIJUME??? A?!
Dzekson istice da je prekul i zilj samo da potakne pricu o svom malom sisicu po strani!
Dakle, ko je ubačio osobu ženskog roda BEZ SISA u stranku????!!!
Ko je ispitao njenu ljepotu ?
Ja na ovoj slici vidim samo kapilar iz oka!
Ko je ustanovio, ajde da čujem sad?