Ziljava stranka Vukajlije

1. Zilj hajl!
    Smatram da bi trebalo da organizujemo nesto u neke dobrotvorne svrhe! I da pokupimo novce i unapredimo stranku!

2. Zilj Hajl Džeksonova!
    Tražim sekretaricu? :)

3. Prank, ne mogu ja da ti budem i objekt koga se nisi odrekao i tuzilac sa halterima i sekretarica u isto vreme! Imam svoju funkciju, trazi nekog drugog! :))

4. Pa baš zato što te se nisam odrekao, tj. prihvatio sam te, bi trebalo da budeš tu uz mene i u dobru i u zlu. :)
    Možeš ti to, hajd' sad! Treba mi jedna. :)

5. I jos nesto - OPTUZUJEM SLOBU ZBOG IZVRSENJA KRIVICNOG DELA UZNEMIRAVANJA JAVNOSTI. O njegovoj sudbini, kao i sankciji ce se odluciti od strane clanova stranke. Stoga, molim clanove da daju predloge u vezi sa ovim slucajem.

6. Prank, nema sanse. Tebe nikako zadovoljiti. :))

7. Mrs. Jackson
    I jos nesto - OPTUZUJEM SLOBU ZBOG IZVRSENJA KRIVICNOG DELA UZNEMIRAVANJA JAVNOSTI. O njegovoj sudbini, kao i sankciji ce se odluciti od strane clanova stranke. Stoga, molim clanove da daju predloge u vezi sa ovim slucajem.

Ja, kao predsedavajući Odseka za borbu protiv rasne diskriminacije javno osuđujem Slobine postupke. Maksimalna kazna!

Mrs. Jackson
    Prank, nema sanse. Tebe nikako zadovoljiti. :))

'Ajde, samo se potrudi. :)

8. Ne budi tako zla! :)

9. Moram da budem malo surova, zbog funkcije. ;)

10. Ne, to je stvarno 'ladno s tvoje strane. Jebeš funkciju, ovde smo da bismo bili hot!

11. Ma nema sanse. Ako hoces, budi ti moja sekretarica, mada mi ne treba.

12. Ali zato meni treba! Imaćeš specijalne uslove, i + zadržavaš svoj položaj Tužioca s' 'alterima. :)

13. Mrs. Jackson
    I jos nesto - OPTUZUJEM SLOBU ZBOG IZVRSENJA KRIVICNOG DELA UZNEMIRAVANJA JAVNOSTI. O njegovoj sudbini, kao i sankciji ce se odluciti od strane clanova stranke. Stoga, molim clanove da daju predloge u vezi sa ovim slucajem.

Protiv!
    Svako ko uznemirava javnost je dobar čo'ek.

14. Slobu cuvaju Orkani tako da Pranče i ti Dzeksonova anti grudnjak mozete samo da gledate i patite! SMare vam je jedini normalan clan za sad orkorkork, naprijed SMare!!!

15. Džeksonka, ti nemaš sise???????!!!!!
    AAaaa mnogo se ova stranka opuštila, REKOSMO LI KRITERIJUME??? A?!

16. Dzekson istice da je prekul i zilj samo da potakne pricu o svom malom sisicu po strani!

17. Dakle, ko je ubačio osobu ženskog roda BEZ SISA u stranku????!!!
    Ko je ispitao njenu ljepotu ?
    Ja na ovoj slici vidim samo kapilar iz oka!
    Ko je ustanovio, ajde da čujem sad?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.