Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
lolololololo ajd će razmotrim tvoj predlog. :)))) sutra menjam, sad odo na spavanje. :)
'Ocu i ja da budem u stranKi. I da se pomene da sam ja inspirisala Kostica za ovaj pozdrav.
Mogla bih da budem ziljava lijena Crnogorka i ministar(ka) za medjunarodne ziljave odnose.
Ma menjaj more! :)
P.S. radi preglednosti, stavi svakog člana i njegovu funkciju u poseban citat.
EDIT: Može.
Može milice, ti ćeš biti zadužena za spoljnu politiku
ili širenje ziljavštine u dijaspori?
Pomeri me bre gore na listi :)
treći si na listi, videćemo da li ćeš se još penjati. :)
Kul. Pobacaj sad citate. Nepregledno je onako :)
Milice je l' ti ovo odgovara ili bi više volela da mi budeš lična sekretarica? lololo
Svidja mi se ovo za sirenje ziljavstine u dijaspori. Moze to.
људи ал не бих ај у зиљавце, ја сам размишљо моју странку да оснујем :)
Extra. A izbor za himnu stranke? Neka svako predloži neku pesmu za koju misli da bi najbolje i u najboljem svetlu predstavila ZSV. Ostali članovi glasaju i pesma sa najviše glasova će biti proglašena za himnu. Broj predloga i glasova prema nekoj pesmi je neograničen.
EDIT: Fejs, ne bogohuli! :)
Vidiš da smo trenutno najjača stranka! :D
nemoj bre, ođe nam je super, trenutno smo najjača stranka. Nemoj nas zajebavati, kaži funkciju koju bi hteo.
ili da napišemo pesmu?
hahahaha, u istom trenutku :D
Može i to...
pa istina, velika istina. :)
Ovako, poseban amandman mora da se izglasa što se tiče ljepote.
Dakle, ukoliko u našoj stranci dođe član iz druge stranke i obrati nam se a nije dovoljno lijep, ne smije niko da mu odgovori, dakle kazne su snižavanje statuta u stranci.
Proglasio sam rat socijalistima!!!2
Ovo treba da je glavna borba u strancii bar za sad, samo da naglasim!
e da ja podržavam predloge 4, 5, 6 i 7. A za ova prva tri nisam, jer svako ima pravo da bude ziljaw na svoj način.