U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
lolololololo ajd će razmotrim tvoj predlog. :)))) sutra menjam, sad odo na spavanje. :)
'Ocu i ja da budem u stranKi. I da se pomene da sam ja inspirisala Kostica za ovaj pozdrav.
Mogla bih da budem ziljava lijena Crnogorka i ministar(ka) za medjunarodne ziljave odnose.
Ma menjaj more! :)
P.S. radi preglednosti, stavi svakog člana i njegovu funkciju u poseban citat.
EDIT: Može.
Može milice, ti ćeš biti zadužena za spoljnu politiku
ili širenje ziljavštine u dijaspori?
Pomeri me bre gore na listi :)
treći si na listi, videćemo da li ćeš se još penjati. :)
Kul. Pobacaj sad citate. Nepregledno je onako :)
Milice je l' ti ovo odgovara ili bi više volela da mi budeš lična sekretarica? lololo
Svidja mi se ovo za sirenje ziljavstine u dijaspori. Moze to.
људи ал не бих ај у зиљавце, ја сам размишљо моју странку да оснујем :)
Extra. A izbor za himnu stranke? Neka svako predloži neku pesmu za koju misli da bi najbolje i u najboljem svetlu predstavila ZSV. Ostali članovi glasaju i pesma sa najviše glasova će biti proglašena za himnu. Broj predloga i glasova prema nekoj pesmi je neograničen.
EDIT: Fejs, ne bogohuli! :)
Vidiš da smo trenutno najjača stranka! :D
nemoj bre, ođe nam je super, trenutno smo najjača stranka. Nemoj nas zajebavati, kaži funkciju koju bi hteo.
ili da napišemo pesmu?
hahahaha, u istom trenutku :D
Može i to...
pa istina, velika istina. :)
Ovako, poseban amandman mora da se izglasa što se tiče ljepote.
Dakle, ukoliko u našoj stranci dođe član iz druge stranke i obrati nam se a nije dovoljno lijep, ne smije niko da mu odgovori, dakle kazne su snižavanje statuta u stranci.
Proglasio sam rat socijalistima!!!2
Ovo treba da je glavna borba u strancii bar za sad, samo da naglasim!
e da ja podržavam predloge 4, 5, 6 i 7. A za ova prva tri nisam, jer svako ima pravo da bude ziljaw na svoj način.