Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Zilj Hajl raja...evo ja sad stigao sa sela,pa da vam se javim....koje funkcije su slobodne ?
http://i51.tinypic.com/2isfaz5.jpg
Ja samo obilazim forum, pa rekoh da se javim... ;)
9 članova više.
МЫ ВЫИГРЫВАЕМ!
ZILJAVCI! Mislim da je vrijeme da se probudimo, i da regrutujemo nove članove, ili ćemo biti nadvladani od strane Sovjeta! Njanjo, ja kao član petorice ministara, iako nisam bio tu, slažem se sa tvojim ulaskom. Već imam jedan zadatak za tebe. Pošalji 5 PVT-ova autorima po tvom izboru, i pokušaj da ih vrbuješ u stranku. Isto važi i za sve ostale članove, a moje kolege ministri će se složiti sa mnom, bar se nadam. ZILJ HAJL!
dal si normalan...znaci lol
bas je fora da nas ima malo jer smo mi elita. ej!
Tačno tako, slažem se.
Lololololo kako mi izblejaše predlog hahahahaha... A dobro, to je bilo i za očekivati.... Ipak smo mi ziljavci :D
Hahah, Ninko, jebiga, ako si se nadao da ćemo konstantno da se solidarišemo, u pogrešnoj si stranci... Mi ZILJAVIŠEMO!
NinkA... Samo odabran ljudi smije da me zove sa O... Moj nadimak nema vokativ lololo :)
A znam, jebiga, ovo je bio samo pokušaj... :)
Nek i dalje koriste google translate xD
A? :)))
Tvoj nadimak trpi deklinaciju srpskog jezika, stoga može sa "O". :)
Hehehe ja sam izvan svih gramatičkih pravila... Plus što većina hercegovačkih nadimaka ne trpi deklinacije... :)
Ali ovaj trpi. :)
Ne trpi lololo... Valjda ja znam...:P :)))
Lololo, aj' nek' ti bude...:)
Hehehehe :)))
http://i51.tinypic.com/2isfaz5.jpg
Pozdrav svim mojim ziljavim prijateljima!
Ovako, primetio sam jedan post ne predhodnoj strani:
I ja se, naravno, u potpunosti slažem sa tim.
Nego, imam jedan predlog:
Koliko sam primetio, svi samo pričamo koliko smo ziljavi (to je činjenica, ne moramo konstantno da je ponavljamo ;) ) i kačimo naše ziljave slike (što i treba da radimo :D ).
Ali, šta smo postigli kao stranka? Razumem ja da je ovo sve zezanje, ali onda je trebalo da se osnuje "Grupa ziljavaca" ili "Ziljavo udruženje". Stranka ipak ima veze sa politikom, zar ne? Stoga bismo trebali, kao što sam već rekao pre nekoliko strana, da odredimo našu ideologiju (ziljavi liberalizam, je l' tako beše?), statut, program i da to postavimo na prvi post na prvoj strani. Po mom mišljenju, to bi trebalo da stoji iznad maskote i sponzora (ipak smo mi stranka, nismo nekakav fudbalski klub :P).
Potom bismo trebali da organizujemo skupštinu Vukajlije. Koliko sam ja obavešten, jedina organizovana stranka pored naše je Sovjetska Partija Vukajlije. Dakle, trebalo bi sa njima da se dogovorimo, i da napravimo nešto od te skupštine.
Ufff... Smorio sam i boga i narod ovim postom. ;)
Razmislite svi malo o mom predlogu, pa se izjasnite. :D
Nisi smorio, slažem se sa tobom... Nego subota je :)))
U pravu si...
Jebote, ja ziljavišem gajbi na subotu 'veče...