Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
lololo
Sojeti, ne spamujte!!
Bozicu, idi pevaj one tvoje izvorne pesme 'de arlauces kao magarac. lolo
Kosticu, :*
Ninka, mislim da je dovoljno pogledati ime i videti da sam ziljav.lolo
Zelim postati clan Ziljave Stranke Vukajlije...
evo prilazem slicicu...
MwAh!
http://img98.imageshack.us/img98/8335/dsc00050ah.jpg
uuuu Enemy...
Glasam Za.
hv@lLa..Mwahh
ups..Xw@lL@*
Enemy...za...
znaci edi LOL
:*
Mislio sam na ono na četu. :)=
http://i51.tinypic.com/2isfaz5.jpg
Vidim da ste skoro svi iskusno ignorisali moj predlog od pre nekoliko strana...
Moramo svi malo da se uozbiljimo, ipak smo mi u stranci. ;)
Baba se onesvešćuje u ekstazi.
To mi kaži, ba!!!
Ali...mi smo rivali.
Jbg, nisam rekao da treba da sarađujemo. Možemo da se dogovorimo, i organizujemo otvorene prozivke, gde će svaka stranka da iznosi razloge zašto je ona najbolja, i da kritikuju rad druge stranke... Otprilike, k'o prava skupština! ;)
I, usput, ne znam šta želite da postignete postavljanjem postera na naš forum? :P
rivali na papiru. A ovako cirkamo pivo zajedno na okupljanjima i smejemo se ovima koji ratuju zbog pripadnosti jednoj stranci. Ja nisam video vaš statut pa još uvek nisam za koaliciju. Mada predpostavljam da bi mogao da se nađe zajednički jezik. Tipa prihvatanje nekih vaših i nekih naših zakona. Videćemo još. Mi smo pre svega zamišljeni kao kadrovska partija i videćete da su tri ili četiri autora odbijeni, pa samim tim imamo i manji broj članova.
Ova tri člana ću dodati u prvi post naknadno. U gužvi sam i izvinjavam se unapred istim.
upravo jabu. Evo sad recimo ja da uzmem da štrajkujem glađu (da zamažem oči širokim narodnim masama), a nakon što proglasim štrajk, odem kod Edija na neko pečenje. :)
Pa bre zasto Nikolic nije otisao u neku ovako kliniku nego bas u privatnu:)
ZILJ HAJL!
lololo
I ja ću onda da štrajkujem glađu.
Evo čak neću ni alkohol da okusim više (čitaj: Edi, spremi neko pivo uz to pečenje). ;)
ja, kao predsednica partije sovjetske vukajlije, drugarica kristina ilič lenjin, želim da vas kažem da koaliciju sa nama ne planirate. jer kada mi dođemo na vlast uvešćemo jednopartijski sistem. dakle, ukoliko se ne priključite sovjetima možete birati: ili gulag ili njiva.
Sta je gulag?