U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
xDDD
Messo, izdajice! Ćeš da budeš međ' top 10 najgorih moderatora u istoriji! :)
Čekaj bre, još uvek vam odmeravam snage... ;)
Ziljavim vas mnogo! MWA!
Messo, dobrodošla u stranku, trenutno smo najjači, a jedino što nam fali da dođemo na vlast je jedan mod. Koju bi funkciju da dobiješ?
Ne mogu da se mešam u te politićke zavrzlame... Šalim se, mogu, samo čekam najveću ponudu :D
Pa imaš je ovde! Mi nismo licemerna partija kao oni socijalisti i oni drugi! Biraj poziciju, biraj ministarstvo, to samo kod nas možeš! A kako smo trenutno najveća partija, najveća zarada je kod nas! A i znamo se, sve se može preko veze. :)
Messa, mislim da ostale stranke nemaju šanse protiv naše, dakle to što reme kaže, najveće plate, veze....
Dakle dobrodošla si, znaj da sa nama kreće sve na bolje!
Dakle još jedno pravilo, članovi drugih stranki moraju da upute pozdrav ZILJ HAJL kad nam se obraćaju, u suprotnom im neće biti odgovoreno.
Za one koji nisu članovi, pravilo ne važi.
људи нисам ја за ову спику лолололо
Gubi se iz partije, gubi seeeeeeee lololo
Fejze nisi razumeo reč ziljav kako treba. Ziljav možeš da budeš na razne načine, i svako je ziljav na svoj način, ako me razumeš. Druga je stvar što si ti ziljav na svaki način. Biraj poziciju i ćuti. ololololo. :)
ја сам против своје воље увучен у ово и сад ми глупо да вам кажем нећу, није у реду смрадови зиљави лолололл
Иди у курац, и што ја не могу будем прецедник??? АА???????А?А????
Zato što sam ja osnovao partiju. Nego oćeš li ti da budeš predsednik odseka za prirodne nauke i obrazovanje? A kasnije i ministar prosvete?
Ćeraj to u pičku materinu
ллололо нећу! :р
Judo! Lolololo :) Šta oćeš?
нећу у зиљавцццееееее ЈА САМ ИМАО ПЛАН ДА ОСНУЈЕМ СВОЈУ СТРАНКУУУУ
Oće li ko išćerat ovoga čoeka odavde? Pičko, gubi se odavde, nećemo te u stranku, NEĆEMOOOOOOOOOOOOOOO BUUUUUUUUUUUUUUUUU :vata feiza za kragnu, dolazi do vrata i šutira ga u prkno:
Izbačen si! Post ću obrisati kasnije kad budem došao u kancelariju! Tomo Nikoliću!!!2