Da li je odobravate ili ne? Moj licni stav je da se treba odluciti na ovakav potez u slucaju hormonalnog poremecaja, te da zenska osoba ima sve odlike muske osobe osim prangije ili obranto. Promenu pola izvrseno krajnje bezrazlozno smatram cistom gluposcu. Znate li nekog koje je promeni pol zbog hormonalnog poremecaja, i kako bi ste se ponasali kada bi ste bili u drustvu te osobe. Ono sto me je navelo na razmisljanje u vezi sa promenom pola je slika ove gospodje http://www.facebook.com/photo.php?fbid=106076439476191&set=a.106030126147489.13025.100002215073924 . Dalkle da vas cujem.
- S
Ja nemam fejzbuk, a ocu vidim gospodzu!
- P
Podržavam. Desi se da je neko rođen u pogrešnom telu, pogreši čo'ek. :)
- Cbanovan
Šta će muškarcu pička ako ne može da rodi??
Malo mi je čudno tamo dole ali jbg, sad nema nazad.Trči trči trčuljak Nadžak pazarila visuljak lolo
- CbanovanNadžakBaba
hahaha nisam pazarila nego dadoh da mi otfikare onaj koji sam imala. A svejedno bio minijaturan, mučenik, niko ga nije voleo...
E sranje, ja msiljo ti kupila kurac lolo
- Cbanovan
hahaha, a jeli :) E ovo je već novost lolo
- Cbanovan
a kako je glupa ova tema... sad kao da li smo za ili protiv. Pa što koji kurac pitaš takvo sranje kada već uveliko tranformišu i čmar jebeni. Ove operacije se odradjuju i u srbiji i šta ti sad nas pitaš??

Ponekad je dobro promijeniti pol.