Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Sad će fino gospođa Arkan na najbolji način da iskoristi godinu dana mira i tišine u svom skromnom domu, da se baci na posao i snimi najbolji materijala do sada, a onda kad zaređa 3 Marakane zaredom ima sve da puca!
Ma potonula je i gore, samo mi to ne vidimo. Ceca i 5 miliona je ništa koliko uzima vlast, a vlast neće u zatvor bo'me.
jeste u pravu je net mora i da napravi neku srceparajuću pesmu kako su je mučili ko malog radojicu
Ovo da je sramota jeste al ništa drugo nije moglo ni da se očekuje ko što reče frenki
E bravo Nato, baš tako, pa još i silne tv emisije koje će se snimiti u toplom domu...
Ne bi me čudilo da Pink napravi Rijaliti "Ceca i Vi, 365 dana podrške".
Hahahaahaha
Izlupetah se, ali sad me podišla jeza od pomisli da bi to zaista moglo da se desi, pa bih rekla da možemo potonuti mnogo niže, s obzirom da smo kako stvari stoje, umočili tek palac.
Emisija prva: Ceca vam pokazuje kako da obučete haljinu preko elekrtonske narukvice i kako da je sakrijete ispod odeće ahahahah
Hmm http://www.njuz.net/gradani-srbije-prinudeni-da-gledaju-cecu-godinu-dana/ ?
Drugi dan: Ceca vam pokazuje kako da se istuširate, a da ne pokvasite narukvicu. Intimni delovi zamagljeni.
Превише се излази обичном народу у сусрет!
Естрадне звезде и треба да имају посебан третман: само кућни притвор, масажа, дадиља, курсеви за децу, а све паре намењене сиротињи треба да спискају на још једну кућу, како обична раја не би ни примирисала парама! Обичан народ и треба да иструне у затвору! Кад је допустио да се естрадне звезде скују у небо.
Treći dan: Gledajmo Zvezdu sa Cecine terase..
Шта има Цеца да се брине кад има иљаде двојница у Србији? Ако треба може њих десет Цеца да седи у кућном притвору, а она да шврља.
Znači, ne mogu da verujem......
Ма кога брига, јеботе, Харадинаја и Насера Орића пуштају те "озбиљне" државе, а ви би Цецу у затвор.
Не може правосуђе ни бити боље, кад будући прваници овако размишљају :)
Не знам о чему се ради овде, али је Јанковић објаснио својим аватаром и комплетним профилом хахахаха!
Па не, него Цеца као утајила 2-3 милиона јебена, а Аркан пре тога мазнуо 15. И сад ће они њу да зајебу, њу ће да хапсе, и да јој узимају паре. Смешно.
U pravu je ovaj buduci pravnik (kuku lele), treba iskopati mrtvaca i suditi najpre njemu. Nju pustiti do pravnosnaznosti njegove presude.
Добро каже Уго, у тој кући у коју је затварају се налази пола Хрватске претворено у "месингане кваке и позлаћене чесме".