Vukajlijina knjiga utisaka

1. Баш од скоро, вређање дефиниције је уједно и вређање аутора. Кад кажеш неком да је лоша, у реду је, али да је го курац, то већ друго.

2. "Da milice, ali ti si žensko, sa svim primarnim i sekundarnim polnim karakteristikama i zato te niko ne dira."

To će sad da ti napišu muškarčine.

3. Шта знам, онда је истом том логиком вређање свих нас који читамо ако аутор пише говна и голе курчеве (чуј, па ко још облачи курац).

4. Не разумем те Брко...

5. Баш од скоро, вређање дефиниције је уједно и вређање аутора. Кад кажеш неком да је лоша, у реду је, али да је го курац, то веј друго.

Ако је ово истина, а ево Пеки рече да јесте (па онда јесте!), треба мењати то правило.

Иначе Вукајлија је сјајан сајт и драго ми је што се високо котира на Alexa.com. Упознао сам овде неке лепе људе који ће касније постати моји другари, пропио сам се на сајту, заволео сам и неке жене...

6. Neka od tih novih pravila su vam logična koliko i frizura Zorice Brunclik.

7. Баш од скоро, вређање дефиниције је уједно и вређање аутора. Кад кажеш неком да је лоша, у реду је, али да је го курац, то већ друго.

А јел важи и за постере?

8. A je l' važi i za baš baš stvarno retardirane i sranje definicije?

9. AKo kažem nekome da mu je loša definicija to znači da sam mu reko da je "loša osoba". A ako kažem "definicija ti je go kurac" znači da sam mu rek'o "ti si go kurac". Ako već idete ovom logikom onda na forumu zabranite reči "kurac, pička, jebanje" pošto vidim da je tu problem.

EDIT

Posteri su go kurac!

10. E neš kolega. Ne zabranjujte više ništa aman. Ja ne mogu bez ružnih reči.

11. Ljudi, ako je definicija imala skor, lupam, 56:2, i dođe neki pametan koji će da kaže: "Kakav je ovo kurac od definicije?! Ovo je golo govno!!!" i slično, pa definiciji posle toga poraste broj minusa, to se vodi kao "spem komentara".
    Nema potrebe da se pljuje po tuđem mišljenu, kad ti tvoje niko ne traži. Možeš kulturno da kažeš da ti se nešto ne sviđa, da se ne slažeš sa nečim, na kraju, uvek imaš minus kao opciju, nema potrebe za pljuvačinom.

12. Па наравно да ме не разумеш, кад нема здраве логике у том правилу :)
    Хоћу рећи, опција коментарисања је ту да се нешто и прокоментарише, упути критика. Па сви ми пишемо говна и глупости, то не значи да смо ми дупета и глупани.
    Исто тако, кад ја кажем неком да је написао говно, он има исто права да се љути и вређа на то колико и ја које сам то говно прочитала. То је аутор - аудиторијум однос. Могу ја исто тако да кажем да мене вређа што поједини аутори вукајлијаше који читају сматрају за дегене, па пишу говна и вицеве. А ако је неко осетљив на критику, која је неизбежна, онда треба да се држи подаље од експонирања. Каква вам је то дедукција, јебо вас бог :)

13. Deco nema potrebe da se svadjate.Nema potebe za vredjanjem autora,ako je definicija losa slobodno to napisite,ali neka to bude u vidu konstruktivne kritike,nema potrebe za ruznim recima.Vukajlija je nase blago,jednog starca poput mene svaki dan nasmejava, odrzava zivim i pomaze mi pod stare dane evo skoro vec cetiri godine.Cak sam i sam poceo da pisem,nisam dobar al' se trudim.Stop vredjanju,zivela sloboda misljenja, to je smisao Vukajlije.

14. Јој Милице, не Бога, сто пута сам ти рекао.

П.С.

Баш од скоро, вређање дефиниције је уједно и вређање аутора. Кад кажеш неком да је лоша, у реду је, али да је го курац, то већ друго.

А јел важи и за постере?

15. Pa ako ima skor 56:2 i neko napiše "definicija je gologovnjivi kurac" i neko da minus samo na osnovu tog komentara onda je taj blago retardiran.

16. То нема везе са спемом коментарима, просто, људи непромишљено оцењују, прва ја. Кренеш да оцениш, овериш коментаре у којима је неко можда мало и изанализирао дефиницију, поред тога написао да је говно, натераће ме да размислим при оцењивању. Неретко се запрепастим на скорове неких дефиниција и просто не могу, а да не отворим људима очи да схвате шта они оцењују :)

17. a el mogu ja za ovu definiciju http://vukajlija.com/govno/223058 da kazem da je govno, el to uvreda?

18. Naravno, ali nisam to izmislio, video sam svojim očima da se dešava. I pretežno važi za takve definicije. Ako je neko napisao neku bljuvotinu ili vic, to će ionako da se briše, pa komentar i nema nekakvu ulogu, složićete se.

Hugo, da, važi i za postere.

19. Cuj molim te, ne smes reci da je sranje?! Suzavate potpuno bezazlen prostor, komentare. Forum takodje sve jadniji. Ne kapirate da je gro dobrih definicija inspirisano sopstvenim ili tudjim komentarima, a o forumu da ne govorim.

Ali nema veze, kad Kaizenu ne smeta u kom pravcu ide sajt (popularnost naustrb kvaliteta), nema tu mesta za izjasnjavanje. Covek hoce pare, jebe mu se za prvobitnu ideju, i kraj rasprave. Ocito da je i izbor modulatora vrsio po tom kljucu. To treba prihvatiti, i onda vas boli stojko. Ako ne nalazite prostor za sebe tu izmedju, znaci da ne upadate u kaizenov zeljeni profil autora. To jeste bedak, ali ponavljam, modulatori rade po Kaizenovim smernicama, ni oni se tu ne pitaju puno.

20. Cule je u pravu. Koji kurac, stvarno? Nekako mi je u isto vreme i do jaja i sranje to što pokušavate sajt da vratite u ono što je bio 2008, jer to radite na krajnje bezvezan način da sistematki deljete ono što je bilo najzanimljivije na sajtu i uvodite neka glupava pravila kojih nije bilo ni u nacističkoj Nemačkoj. Nije mi jasno šta je cilj svega toga. Da ostanete sami na sajtu? Sumnjam. Da sve bude po pravilima i pod konac, pa da diskutujemo po smaračkim Jovičićevim temama u fazonu ' Beton - šta mislite o betonu' i foliramo se kao Englezi, umesto da se sprdamo, isprozivamo retarde, bacimo po koji spem i zajebavamo JTU-a? To bi već moglo da bude, ali u tome je i problem. Sajt odavno nisu više samo definicije, pa biste mogli malo da pustite forum da diše, jer ga gušite. Pogledajte koliko je tema dnevno aktivno od kada ste uveli pravila. Forum je umro. Šta radite bre to? Šta je cilj? To me zanima.

Mislim, nije da me sad kao boli kurac, ili tako nešto, al' ono... Zbunjujete me, nemam pojma. Skoro svi vi moderatori ste se ponašali suprotno pravilima koja ste sada uveli (što je kul), pa mi stvarno nije jasno otkud cela ova spika o povratku korenima.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.