Ја сам пре ових дошао до података да Карађорђевићи имају везе са Арбанасима. Погледајте им само прву крсну славу која се везује за њихово матично племе које је данас католичко и албанско. После су променили славу.
Та источна Црна Гора и Васојевићи су чудан сој. Има ту још простора за истраживање колико вам душа иште.
Недавно сам видео карту тзв. ''Аргонске'' Србије, око 230. године п.н.е. која је захватала територију од данашње Мађарске, до Пелопонеза, на истоку од Црног Мора до Венеције на западу, значи малтене цело Балканско полуострво. Мени је та карта смејурија тешка, а ортак се наложио.
Ја сам пре ових дошао до података да Карађорђевићи имају везе са Арбанасима. Погледајте им само прву крсну славу која се везује за њихово матично племе које је данас католичко и албанско. После су променили славу.
Та источна Црна Гора и Васојевићи су чудан сој. Има ту још простора за истраживање колико вам душа иште.
Може ли то мало детаљније?
Сад ћу ти послати мој број па ме назови сутра да ти испричам, или ћу написати овде
Напиши овде боље.
joj joj masoni
care daj link od onog tvog sajta
http://istorijasrbije.weebly.com/
ЕДИТ: Имате и форум на њему, чисто да знате...
Ае још неко нешто да пише...
Недавно сам видео карту тзв. ''Аргонске'' Србије, око 230. године п.н.е. која је захватала територију од данашње Мађарске, до Пелопонеза, на истоку од Црног Мора до Венеције на западу, значи малтене цело Балканско полуострво. Мени је та карта смејурија тешка, а ортак се наложио.
Radio sam onaj kviz, pola mi je tacno. Malo sam zardjao iz domace istorije...
Ја сам урадио, и све ми тачно...
Ma nemoj? :)
Мајке ми :)
Ах, што волим некрофилију. Еве ви сребрни позлаћени тањир цара Душана. http://www.staresrpskeslike.com/admin/slike/images/2485.jpg
Auuu... Razočaranje... Gde su bre zlatne kašike!?
Нема бре кашике, то је моја провизија. И ми Цигани морамо од нечег да живимо!
Uvek bili napadani, nikad nismo napadali osim za vreme cara Dusana.
Наравно да јесмо... Немања и Милутин су водили прилично освајачку политику
Сељачино, шта лупаш, кад нема Немањића који је водио само одбрамбене ратове.
Uroš prvi nije bog zna šta napadao,uglavnom je dovlačio Sase i osposobljavao rudnike.